jandarmi-stadion-poli-timisoara

Luni, 6 iulie 2015, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara au desfăşurat activităţi de pregătire la stadionul ”Dan Păltinişanu”, respectiv o aplicaţie tactică cu scopul antrenării detaşamentelor mobile de jandarmi de a acţiona eficient în raport cu apariţia şi evoluţia ameninţărilor la adresa ordinii publice la manifestările sportive cu public numeros, pentru dezvoltarea capacităţii operative, perfecţionarea şi omogenizarea acţiunilor grupării şi îndeplinirea cu profesionalism a misiunilor şi sarcinilor de serviciu.

Tot ieri, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, s-a desfăşurat o întâlnire a tuturor factorilor de decizie cu atribuţii în asigurarea măsurilor de ordine publică cu ocazia competiţiilor sportive. La această întâlnire au participat reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, ISU Banat, IPJ Timiş, Poliţia Locală, precum şi reprezentanţi clubului Poli Timişoara, ai administraţiei publice locale şi ai suporterilor.

Au fost prelucrate prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, modificată şi completată de Legea nr. 10 din 2012, precum şi responsabilităţile fiecărei instituţii în ceea ce priveşte preîntâmpinarea unor eventuale incidente şi desfăşurarea în cele mai bune condiţii a meciurilor de fotbal ale clubului Poli Timişoara, desfăşurate pe stadionul ”Dan Păltinişanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.