Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Zeci de metri cubi de lemn, confiscat de polițiștii din Timișoara și Lugoj. Vezi MOTIVUL!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În noaptea dintre 6 și 7 iulie 2015, poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice au desfăşurat o acţiune pe raza municipiilor Timişoara şi Lugoj, în scopul prevenirii şi combaterii ilegalităţilor în domeniul silvic. Polițișitlor li s-au alăturat şi reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Timiş şi Comisariatului de Regim Silvic şi Cinegetic Timişoara.

Echipele mixte au depistat pe parcursul acțiunii trei bărbaţi care transportau material lemnos fără a respecta prevederile legale, respectiv lipsa documentelor de provenienţă sau avizul de însoţire completat necorespunzător. De la cei care au încălcat legea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 32 de metri³ de material lemnos, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6.000 de lei conform Legii 171/2010.

În primul dintre cazurile depistate, un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost depistat de poliţişti, pe raza localităţii Izvin, în timp ce transporta cu un autotren 17 metri³ de cherestea, fără a avea avizul de însoţire completat corespunzător.

Un alt bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Lugoj a fost depistat de poliţişti, pe raza municipiului Timişoara, în timp ce transporta cu un autotren 12 metri³ de lemn de foc fără documente de provenienţă.

În ambele cazuri, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.000 de lei fiecare, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore