Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Zeci de metri cubi de lemn, confiscat de polițiștii din Timișoara și Lugoj. Vezi MOTIVUL!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În noaptea dintre 6 și 7 iulie 2015, poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice au desfăşurat o acţiune pe raza municipiilor Timişoara şi Lugoj, în scopul prevenirii şi combaterii ilegalităţilor în domeniul silvic. Polițișitlor li s-au alăturat şi reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Timiş şi Comisariatului de Regim Silvic şi Cinegetic Timişoara.

Echipele mixte au depistat pe parcursul acțiunii trei bărbaţi care transportau material lemnos fără a respecta prevederile legale, respectiv lipsa documentelor de provenienţă sau avizul de însoţire completat necorespunzător. De la cei care au încălcat legea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 32 de metri³ de material lemnos, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6.000 de lei conform Legii 171/2010.

În primul dintre cazurile depistate, un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost depistat de poliţişti, pe raza localităţii Izvin, în timp ce transporta cu un autotren 17 metri³ de cherestea, fără a avea avizul de însoţire completat corespunzător.

Un alt bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Lugoj a fost depistat de poliţişti, pe raza municipiului Timişoara, în timp ce transporta cu un autotren 12 metri³ de lemn de foc fără documente de provenienţă.

În ambele cazuri, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.000 de lei fiecare, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Hoţ din Vinga, prins de jandarmii din Timiş în timp ce fura 100 kg de fier. Ce măsuri au dispus oamenii legii

Furt de fier stopat de jandarmii din Timiş.Oamenii legii au intervenit prompt în localitatea...

Liviu Dragnea despre lupta împotriva mafiei lemnului: „Soluţia nu e deloc complicată”

Transporturile ilegale de lemn ar putea fi stopate graţie unui amendament făcut de senatorul...

Un bărbat, prins în miezul nopții cu o cantitate mare de lemn, care nu a putut fi justificată. Ce repercursiuni va suferi

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, aflat de serviciu...