Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAdministratorul unei firme din Lugoj, cercetat penal după ce a vândut material...

Administratorul unei firme din Lugoj, cercetat penal după ce a vândut material lemnos cu ACTE FALSE

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În cursul săptămânii trecute, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialişti din cadrul I.T.R.S.V. Timişoara, au efectuat controale la o societate comercială din Lugoj, ai cărei reprezentanţi sunt bănuiţi de operaţiuni ilegale cu material lemnos.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că administratorul firmei, un bărbat de 38 de ani, ar fi comercializat peste 700 de metri³ de material lemnos a cărui provenienţă nu a putut fi dovedită, actele prezentând suspiciuni de falsificare. Valoarea materialului lemnos este estimată la 30.000 de lei.

Cercetările în cauză sunt continuate de poliţiştii de investigare a fraudelor, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals şi uz de fals, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare