BMW10

Un șofer de BMW, matrafoxat bine, s-a urcat la volanul mașinii din imagini și a decis să facă o tură pe drumurile publice. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani conducea pe DN 59A, dinspre Beregsău Mare înspre Săcălaz, iar la intrarea în localitate, acesta a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe câmp, mașina fiind descoperită la circa 50 de metri de șosea. Accidentul a avut loc în jurul orei 00:30.

În urma impactului și datorită lipsei centurii de siguranță, șoferul BMW-ului Seria 5 a fost aruncat în afara mașinii prin parbriz. Violența accidentului poate fi dedusă și ca urmare a faptului că încălțămintea sport pe care o purta șoferul a rămas pe loc, lângă mașină.

O ambulanță care ducea un pacient în Timișoara, a oprit la fața locului și spre ”norocul” șoferului l-a preluat și l-a transportat, de urgență, la Spitalul Municipal Timișoara. Medicii au constatat că șoferul, care duhnea a alcool, intrase în comă, însă susțin că sunt șanse ca tânărul să scape cu viață.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla cauzele exacte care au dus la producerea accidentului.

Articolul precedentAdio PAROLE întortocheate! Tehnologia True Key™ reinventează securitatea computerelor
Articolul următorAdministratorul unei firme din Lugoj, cercetat penal după ce a vândut material lemnos cu ACTE FALSE
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII