Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialSalvat de NOROC! S-a urcat BEAT la volanul unui BMW și a...

Salvat de NOROC! S-a urcat BEAT la volanul unui BMW și a ajuns, în COMĂ, la spital, după ce a ZBURAT prin parbriz FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un șofer de BMW, matrafoxat bine, s-a urcat la volanul mașinii din imagini și a decis să facă o tură pe drumurile publice. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani conducea pe DN 59A, dinspre Beregsău Mare înspre Săcălaz, iar la intrarea în localitate, acesta a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe câmp, mașina fiind descoperită la circa 50 de metri de șosea. Accidentul a avut loc în jurul orei 00:30.

În urma impactului și datorită lipsei centurii de siguranță, șoferul BMW-ului Seria 5 a fost aruncat în afara mașinii prin parbriz. Violența accidentului poate fi dedusă și ca urmare a faptului că încălțămintea sport pe care o purta șoferul a rămas pe loc, lângă mașină.

O ambulanță care ducea un pacient în Timișoara, a oprit la fața locului și spre ”norocul” șoferului l-a preluat și l-a transportat, de urgență, la Spitalul Municipal Timișoara. Medicii au constatat că șoferul, care duhnea a alcool, intrase în comă, însă susțin că sunt șanse ca tânărul să scape cu viață.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla cauzele exacte care au dus la producerea accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare