Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Accident deosebit de grav între Albina şi Sacoşu Turcesc. Un bărbat a murit după ce a fost izbit de un autocamion

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Poliţie, ambulanţe, echipaje de descarcerare S.M.U.R.D., criminalişti, toţi roiau joi, 17 octombrie 2013, la intersecţia dintre DJ 592 şi şoseaua care leagă „judeţeanul” de localitatea Sacoşu Turcesc (jud. Timiş).

În locaţia respectivă a avut loc un eveniment rutier deosebit de violent. Un bărbat, aflat într-un autoturism Dacia Logan, a ieşit de pe drumul fără prioritate, cu intenţia de a se îndrepta spre Timişoara.

Dinspre Capitala Banatului, cu direcţia Buziaş, se îndreptau două autocamioane încărcate cu pietriş. Şoferul Daciei a acordat prioritate primului dintre cei doi „mastodonţi”, nemaifiind atent şi la cel de-al doilea autocamion, autoturismul demarând în trombă spre „destinaţie”.

Fiind destul de aproape de colegul aflat în faţa sa, cel de-al doilea camionagiu a frânat puternic, urmele rămânând pe asfalt pe o distanţă de circa 20 de metri, însă datorită greutăţii mastodontului, acesta s-a oprit mult după ce a izbit violent Logan-ul.

Dacă autocamionul a avut de „suferit” doar la nivel frontal, Dacia a fost făcută praf, bucăţi din autoturism fiind împrăştiate pe zeci de metri pătraţi, ba chiar capacul bordului zburând afară din maşină.

Şoferul autoturismului a decedat pe loc, două echipaje I.S.U. intervenind pentru descarcerarea acestuia dar şi pentru a asigura zona în caz de incendiu sau explozie. După scoaterea decedatului din autoturism, procedeu ce a durat circa 15 de minute datorită contorsionării autoturismului, pompierii au pus victima pe targă, aceasta fiind transportată la morgă.

„Veneam dinspre Timişoara şi mai aveam un coleg în faţa mea. Şoferul a ieşit în intersecţie, cred că nu m-a văzut, a vrut să vireze spre Timişoara şi m-am trezit cu el în maşina mea. Am încercat să-l evit, ieşind pe contrasens de unde nu venea nimic, dar nu am mai avut cum” a spus şoferul autocamionului, vizibil afectat de incident. Vezi în video ce spune acesta despre viteza pe care o avea.

Ca urmare a acestui accident, circulaţia pe DJ 592, pe ambele sensuri, a fost întreruptă circa o oră, iar cozile formate depăşeau doi kilometri pe fiecare parte.

Poliţiştii ajunşi de îndată la faţa locului continuă cercetările în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Accident grav pe Calea Șagului din Timișoara! O mașină a ajuns pe contrasens, a lovit doi pietoni și a distrus mai multe autoturisme

Un accident grav de circulație a avut loc în această după amiază pe Calea...

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al unui hotel și azil de...

Mort de beat la volan, a provocat un accident pe strada Iosif Vulcan din Timisoara

Accident de circulație, luni după-masă, pe strada Iosif Vulcan din Timișoara.Trei mașini s-au ciocnit...