Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident deosebit de grav între Albina şi Sacoşu Turcesc. Un bărbat a murit după ce a fost izbit de un autocamion

- Advertisement -
Poliţie, ambulanţe, echipaje de descarcerare S.M.U.R.D., criminalişti, toţi roiau joi, 17 octombrie 2013, la intersecţia dintre DJ 592 şi şoseaua care leagă „judeţeanul” de localitatea Sacoşu Turcesc (jud. Timiş).

În locaţia respectivă a avut loc un eveniment rutier deosebit de violent. Un bărbat, aflat într-un autoturism Dacia Logan, a ieşit de pe drumul fără prioritate, cu intenţia de a se îndrepta spre Timişoara.

Dinspre Capitala Banatului, cu direcţia Buziaş, se îndreptau două autocamioane încărcate cu pietriş. Şoferul Daciei a acordat prioritate primului dintre cei doi „mastodonţi”, nemaifiind atent şi la cel de-al doilea autocamion, autoturismul demarând în trombă spre „destinaţie”.

Fiind destul de aproape de colegul aflat în faţa sa, cel de-al doilea camionagiu a frânat puternic, urmele rămânând pe asfalt pe o distanţă de circa 20 de metri, însă datorită greutăţii mastodontului, acesta s-a oprit mult după ce a izbit violent Logan-ul.

Dacă autocamionul a avut de „suferit” doar la nivel frontal, Dacia a fost făcută praf, bucăţi din autoturism fiind împrăştiate pe zeci de metri pătraţi, ba chiar capacul bordului zburând afară din maşină.

Şoferul autoturismului a decedat pe loc, două echipaje I.S.U. intervenind pentru descarcerarea acestuia dar şi pentru a asigura zona în caz de incendiu sau explozie. După scoaterea decedatului din autoturism, procedeu ce a durat circa 15 de minute datorită contorsionării autoturismului, pompierii au pus victima pe targă, aceasta fiind transportată la morgă.

„Veneam dinspre Timişoara şi mai aveam un coleg în faţa mea. Şoferul a ieşit în intersecţie, cred că nu m-a văzut, a vrut să vireze spre Timişoara şi m-am trezit cu el în maşina mea. Am încercat să-l evit, ieşind pe contrasens de unde nu venea nimic, dar nu am mai avut cum” a spus şoferul autocamionului, vizibil afectat de incident. Vezi în video ce spune acesta despre viteza pe care o avea.

Ca urmare a acestui accident, circulaţia pe DJ 592, pe ambele sensuri, a fost întreruptă circa o oră, iar cozile formate depăşeau doi kilometri pe fiecare parte.

Poliţiştii ajunşi de îndată la faţa locului continuă cercetările în acest caz.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore