Vineri, 18 octombrie 2013, magazinul Swiss Corner din centrul Timişoarei îşi invită “prietenii” la un nou eveniment marca Happy Hour. De data aceasta, cei ce vor trece pragul magazinului vor avea parte de o serie de colecţii amuzante.

Marca Cotfer este renumită pentru continuitatea cu care propune articole pentru piaţa de suveniruri elveţiană. Migala în proiectarea fiecărui articol şi atenţia faţă de dorinţele clientului în crearea de produse exclusive sunt caracteristici specifice firmei. Astfel, designerii elveţieni au dezvoltat colecţii unice, moderne şi atractive.

“Mâine, începând cu orele 17:00, vă invităm la deja obişnuita noastră întâlnire de vineri seara, cu ocazia căreia vă prezentăm o serie nouă de produse amuzante: de la brelocuri interesante la magneţi şi pixuri” este invitaţia lansată de managerul Swiss Corner, Cristina Ciocîrlie.

Swiss Corner intenţionează, prin aceste acţiuni, să creeze o legătură strânsă cu clienţii săi, să-i cunoască mai bine, practic, să treacă la un alt nivel al “relaţiei” comerciale.

“Vă aşteptăm să ne fiţi oaspeţi cu toţii: mămici, tătici, copii şi bunici” mai spune managerul care vă dezvăluie, în cazul în care nu ştiţi deja şi locaţia magazinului. Swiss Corner SRL situat în Piaţa Victoriei din Timişoara, la numărul 7.

“Sunteţi bineveniţi la o gustare uşoara şi o poveste ca între prieteni!” a mai adăugat Cristina Ciocîrlie.

În cazul în care nu puteţi ajunge vineri, la frumosul eveniment, toate produsele prezente pe rafturile Swiss Corner pot fi văzute şi pe site-ul www.swiss-corner.ro, de unde puteţi cumpăra o gamă largă de produse originale elveţiene, la preţuri accesibile pentru toate buzunarele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.