banner-2

În noaptea de dinaintea sărbătorii Sfântului Nicolae, de la mic la mare, toţi îşi lustruiesc ghetuţele pentru cadourile pe care le vor primi de la Moş. Obiceiul de a face cadouri în noaptea de Sfântul Nicolae este foarte vechi şi este respectat în foarte multe ţări. Moş Nicolae lasă la fiecare casă câte un mic cadou şi nu se arată niciodată, el deschizând sezonul sărbătorilor de iarnă, Crăciunul şi Anul Nou. Moş Nicolae este generos nu numai cu cei mici, dar şi cu cei mai mari, adulţii.

cotferDate fiind împrejurările. cei de la Swiss Corner vă invită să alegeţi cadoul potrivit, pentru micuţii dumneavoastră, din multitudinea de gadgeturi, instrumente de scris şi colorat, dar şi alte jucării şi multe alte surprize.

Cu siguranţă şi adulţii sunt trecuţi pe lista moşului, astfel vă puteţi încânta partenera cu cele mai noi şi în trend accesorii de anul acesta, precum o serie de poşete, curele şi portofele.

Nici domnii nu vor fi neglijaţi, la dispoziţia dumeavostră veţi găsi o gamă vastă de bricege Victorinox precum şi cele mai exclusiviste firme de ceasuri, pentru iubitorii orologeriei, de la cele în variantă sport până la cele mai clasice şi elegante.

Pentru a rămane în tema sărbătorii, unde dulciurile sunt piesa de rezistenţă a Moşului Nicolae elveţienii vă oferă o diversificată paletă de arome din binecunoscuta şi delicioasa ciocolată elevţiană.

Magazinul Swiss Corner din Timişoara poate fi vizitat în Piaţa Victoriei, la numărul 7 (vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană), sau pe www.swiss-corner.ro, dar şi pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.