ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Swiss Corner este un adevărat Moş Nicolae în acest an (P)

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În noaptea de dinaintea sărbătorii Sfântului Nicolae, de la mic la mare, toţi îşi lustruiesc ghetuţele pentru cadourile pe care le vor primi de la Moş. Obiceiul de a face cadouri în noaptea de Sfântul Nicolae este foarte vechi şi este respectat în foarte multe ţări. Moş Nicolae lasă la fiecare casă câte un mic cadou şi nu se arată niciodată, el deschizând sezonul sărbătorilor de iarnă, Crăciunul şi Anul Nou. Moş Nicolae este generos nu numai cu cei mici, dar şi cu cei mai mari, adulţii.

cotferDate fiind împrejurările. cei de la Swiss Corner vă invită să alegeţi cadoul potrivit, pentru micuţii dumneavoastră, din multitudinea de gadgeturi, instrumente de scris şi colorat, dar şi alte jucării şi multe alte surprize.

Cu siguranţă şi adulţii sunt trecuţi pe lista moşului, astfel vă puteţi încânta partenera cu cele mai noi şi în trend accesorii de anul acesta, precum o serie de poşete, curele şi portofele.

Nici domnii nu vor fi neglijaţi, la dispoziţia dumeavostră veţi găsi o gamă vastă de bricege Victorinox precum şi cele mai exclusiviste firme de ceasuri, pentru iubitorii orologeriei, de la cele în variantă sport până la cele mai clasice şi elegante.

Pentru a rămane în tema sărbătorii, unde dulciurile sunt piesa de rezistenţă a Moşului Nicolae elveţienii vă oferă o diversificată paletă de arome din binecunoscuta şi delicioasa ciocolată elevţiană.

Magazinul Swiss Corner din Timişoara poate fi vizitat în Piaţa Victoriei, la numărul 7 (vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană), sau pe www.swiss-corner.ro, dar şi pe Facebook.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore