1454579_10202681050732207_196100972_n

Excentrică şi plină de energie, artista Alice Francis a urcat pe scena amplasată în faţa Operei alături de Ser Chulmin Yoo, responsabil cu fundalul muzical, pentru a marca închiderea primei zilei a Târgului de Crăciun. Sute de timişoreni s-au adunat ademeniţi de mirosurile îmbietoare kürtőskalács, turtă dulce, porumb fiert precum şi de vocea puternică a artistei.

Sosită din Germania pentru a aduce magia electro swing-ului în oraşul său natal, Alice Francis a încântat publicul cu piese săltăreţe şi voie bună. Vinul fiert şi-a făcut repede efectul iar cei prezenţi s-au lăsat purtaţi de sunetele anilor `20.

“Regina electroswingului”, născută în oraşul de pe Bega  s-a mutat alături de familia sa la o vârstă fragedă în Germania. Acum, se bucură de un succes răsunător în străinătate. Cel mai cunoscut single al ei, „Shoot him down” a fost remixat de celebrul Parov Stelar. A făcut balet, actorie, iar primul instrument la care a învăţat să cânte a fost fluierul, între timp, dezvoltând un talent atât pentru chitară cât şi pentru pian.Într-o atmosferă cu aer vechi, cu elemente de jazz, charleston şi swing, timişoreanca Alice aduce extravaganţa hainelor, noncomformismul muzical şi susţine cu tărie perioada ce a marcat începutul libertăţii femeilor.

După concertele susţinute în diferite locuri din România, Alice Francis şi-a indeplint visul de a cânta în oraşul său de suflet.