Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Savoarea swing-ului cu Alice Francis

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Excentrică şi plină de energie, artista Alice Francis a urcat pe scena amplasată în faţa Operei alături de Ser Chulmin Yoo, responsabil cu fundalul muzical, pentru a marca închiderea primei zilei a Târgului de Crăciun. Sute de timișoreni s-au adunat ademeniţi de mirosurile îmbietoare kürtőskalács, turtă dulce, porumb fiert precum şi de vocea puternică a artistei.

Sosită din Germania pentru a aduce magia electro swing-ului în oraşul său natal, Alice Francis a încântat publicul cu piese săltăreţe şi voie bună. Vinul fiert şi-a făcut repede efectul iar cei prezenţi s-au lăsat purtaţi de sunetele anilor `20.

“Regina electroswingului”, născută în oraşul de pe Bega  s-a mutat alături de familia sa la o vârstă fragedă în Germania. Acum, se bucură de un succes răsunător în străinătate. Cel mai cunoscut single al ei, „Shoot him down” a fost remixat de celebrul Parov Stelar. A făcut balet, actorie, iar primul instrument la care a învăţat să cânte a fost fluierul, între timp, dezvoltând un talent atât pentru chitară cât şi pentru pian.Într-o atmosferă cu aer vechi, cu elemente de jazz, charleston şi swing, timişoreanca Alice aduce extravaganţa hainelor, noncomformismul muzical şi susţine cu tărie perioada ce a marcat începutul libertăţii femeilor.

După concertele susţinute în diferite locuri din România, Alice Francis şi-a indeplint visul de a cânta în oraşul său de suflet.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare