Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişoara „dotată” cu încă o stradă recondiţionată – Calea Moşniţei!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Administraţia locală a decis reabilitarea rutei Calea Moşniţei – strada Albăstrerelor pentru a mai decongestiona actualul trafic rutier ce se crează datorită lucrărilor la infrastructura oraşului.

Traseul formează un acces mai rapid spre zonele de locuinţe – Câmpului, Lunei, Baba Dochia şi Kuntz.

Decongestionarea zonei Plopi şi Traian facilitează o ieşire mult mai rapidă pe Calea Buziaşului-

Lungimea totală reabilitată ajunge la peste 2 km, kilometri de şosea unde a fost reparată structura de rezistenţă a carosabilului, montate borduri noi, înlocuit şi aşternut covor asfaltic şi amenajate şanţuri pentru scurgerea apelor pluviale.

Deşi ruta este mai ocolitoare şi lungă ajută şoferii să străbată distanţa într-un timp mai rapid datorită circulaţiei mult mai libere faţă de zonele aglomerate ale oraşului.

Cel mai mare câştig ar fi dacă s-ar reuşi să se poată trece podul de la Ghiroda pe aici, şi astfel am avea o nouă rută către aeroport. ” – a declarat primarul Nicolae Robu. „Se va putea ajunge pe aici la Moşnita Veche când comuna Moşnita Nouă va realiza partea de drum care aduce pana la graniţa cu Municipiul Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare