Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu, după eșecul ”negocierilor” proiectelor Timișoarei cu parlamentarii de Timiș: Nu am avut niciun rezultat, dar eu sunt un tip perseverent VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, are planuri mari pentru Timișoara, însă fără o mână de ajutor venită de la bucurești, sau mai bine zis din partea Guvernului și a Parlamentului, acestea vor rămâne doar la stadiul de vise, sau, cel mult, proiecte și studii de fezabilitate. Este și cazul unui viitor stadion al orașului de pe Bega, o sală polivalentă cu circa 15.000 de locuri, sau alte astfel de proiecte cum ar fi șoseaua de centtură, sau chiar renovarea Gării de Nord.

Nicolae Robu a tot insistat pe lângă parlamentarii de Timiș pentru a face lobby la București în vederea aprobării de fonduri pentru demararea unuia dintre proiecte, însă recunoaște că nu a avut succes absolut deloc. Edilul-șef susține însă că nu are de gând să lase lucrurile astfel. ”Până acum nu am avut niciun rezultat, dar eu sunt un tip perseverent. Nu înseamnă că, dacă până acum nu am avut niciun rezultat din conlucrarea cu parlamentarii, nici acum nu vom avea. eu sper să se capaciteze și, indiferent de culoarea politică, să pună umărul pentru binele Timișoarei, a timișorenilor și pentru binele public, în general. Noi vizăm modificări de legislație benefice la nivel național, nu doar în plan local” a spus Robu, făcând referire și la faptul că are unele proiecte de modificare a legislației la nivel național care ar urma să ajute la ”înfrumusețarea” orașului.

De ce consideră Nicolae Robu că parlamentarii se vor simți obligați de noul context politic să dea curs solicitărilor venite din partea sa, dar și de ce le sugerează să fie ”mai capacitați să facă lucruri pozitive”, puteți vedea în materialul video de mai jos.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...