10363778_815214465208529_1327122296657192356_n

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, are planuri mari pentru Timișoara, însă fără o mână de ajutor venită de la bucurești, sau mai bine zis din partea Guvernului și a Parlamentului, acestea vor rămâne doar la stadiul de vise, sau, cel mult, proiecte și studii de fezabilitate. Este și cazul unui viitor stadion al orașului de pe Bega, o sală polivalentă cu circa 15.000 de locuri, sau alte astfel de proiecte cum ar fi șoseaua de centtură, sau chiar renovarea Gării de Nord.

Nicolae Robu a tot insistat pe lângă parlamentarii de Timiș pentru a face lobby la București în vederea aprobării de fonduri pentru demararea unuia dintre proiecte, însă recunoaște că nu a avut succes absolut deloc. Edilul-șef susține însă că nu are de gând să lase lucrurile astfel. ”Până acum nu am avut niciun rezultat, dar eu sunt un tip perseverent. Nu înseamnă că, dacă până acum nu am avut niciun rezultat din conlucrarea cu parlamentarii, nici acum nu vom avea. eu sper să se capaciteze și, indiferent de culoarea politică, să pună umărul pentru binele Timișoarei, a timișorenilor și pentru binele public, în general. Noi vizăm modificări de legislație benefice la nivel național, nu doar în plan local” a spus Robu, făcând referire și la faptul că are unele proiecte de modificare a legislației la nivel național care ar urma să ajute la ”înfrumusețarea” orașului.

De ce consideră Nicolae Robu că parlamentarii se vor simți obligați de noul context politic să dea curs solicitărilor venite din partea sa, dar și de ce le sugerează să fie ”mai capacitați să facă lucruri pozitive”, puteți vedea în materialul video de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here