Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vice-consulul Ambasadei S.U.A. la București, în mijlocul elevilor unui liceu din Timișoara FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Acesta a fost zilele trecute oaspete al Colegiului Economic “F.S. Nitti” din Timișoara, ocazie cu care, prin discuțiile interactive derulate, elevii au putut adresa întrebări referitoare la S.U.A. și au obținut numeroase informații despre programele de obținere a vizelor către acest stat, despre posibilitățile de muncă sau studiu în America.

Elevii au primit un ghid cu informații (International Student Guide) și pliante informative, foarte mulți dintre ei manifestându-și interesul pentru posibilitățile de instruire în S.U.A., pentru îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză, apreciind programul Work and Travel ca fiind o soluție viabilă.

”Consider această vizită un pas important în activitatea noastră având în vedere că ne pregătim pentru a participa în aprilie 2015 la Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu de la New York, manifestare la care participăm din 2003”, a declarat profesoara Geta Boe.

Colegiul Economic “F.S. Nitti” este un liceu cu tradiție economică, un liceu în care, prin activitatea desfășurată la orele de firme de exercițiu, tinerii sunt pregătiți pentru activitățile ce se desfășoară într-o societate comercială. În acest sens, școala are o trainică și foarte bună colaborare cu Centrala firmelor de exercițiu din S.U.A., dovadă fiind aprecierile, premiile și distincțiile obținute la târgurile și expozițiile derulate în S.U.A.

Participanții la întânirea cu vice-consulul Ambasadei S.U.A. la București, elevi și profesori, au fost încântați de disponibilitatea acestuia de sprijin în acțiunile viitoare, pentru continuarea colaborării dintre Colegiul Economic “Francesco Saverio Nitti” și Statele Unite ale Americii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...