Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Atacuri și gafe la conferința de presă PSD. Rovana Plumb a felicitat județul…Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Atacurile dintre reprezentanții PSD și PNL par să nu se mai termine. După ce, timp de câteva săptămâni, războiul s-a dus între Nicolae Robu și deputatul PSD Sorin Grindeanu, iată că acum a venit rândul lui Titu Bojin să iasă la rampă. Aflat în conferință la sediul PSD, alături de Rovana Plumb, ministrul Muncii, și Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, Bojin a ținut să declare că Partidul Social Democrat ajută, nu distruge, ca Nicolae Robu.

„Am întârziat datorită timpului nefavorabil, și a bălților și a posibilităților de trecere prin oraș datorită acumulărilor de apă din sistemul de canalizare al Primăriei. Am fost cu doamna ministru Rovana Plumb să vedem ce e cu apele din oraș, ca să îl putem ajuta pe domnul Robu, noi suntem cu ajutorul nu ca dânsul cu distrugerile”.

 Conferința a continuat cu o gafă din partea Rovanei Plumb, ministrul Mediului. Deși cei doi invitați speciali au fost numiți de președintele Consiliului Județean  „doi dintre cei mai iubitori miniștri ai Banatului”, Rovana Plumb a confundat, în timp ce vorbea despre șomaj, județul Timiș cu județul Timișoara. Din păcate nu e prima dată când se petrec astfel de confuzii ale miniștrilor de la București. Să nu uităm de Mariana Câmpeanu care, în 2013, declara din sediul PNL :  „De asemenea, am vrut să prezint aici o temă importantă, deşi judeţul Timişoara nu este afectat foarte mult de şomaj în rândul tinerilor şi de şomaj în general,am vrut să le prezint această preocupare care se numeşte garanţia pentru tineri, pentru că dorim această garanţie pentru tinerii care absolvă o formă de învăţământ, să intre într-o altă formă, cea de angajare”.

Și Elena Udrea a inventat un nou județ. În 2011, pedelista, pe atunci ministru al Dezvoltării Regionale și a Turismului, anunța:„Vom aloca în judeţul Timişoara 100 de milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

CJ Timiș prelungește termenul de depunere a proiectelor pe bugetul participativ! Timișenii mai pot face propuneri până pe 15 iunie

În urma solicitărilor primite din partea cetățenilor, Consiliul Județean Timiș prelungește termenul de depunere...

Percheziţii în Timiş şi Caraş-Severin, la trei medici care au eliberat 8.000 de certificate de vaccinare false!

În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de...