Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăEuropa are nevoie de oameni puternici si incoruptibili! (P)

Europa are nevoie de oameni puternici si incoruptibili! (P)

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Europa înseamnă instituții solide și funcționale. De aceea, în Parlamentul European, acolo unde se adoptă legile pentru toate statele Uniunii, trebuie să intre oameni care vor și pot să întărească Uniunea Europeană, și nu oameni care să o distrugă prin incompetență, nepăsare și corupție.
Domnul Schulz, care este candidatul socialiștilor la președinția Comisiei Europene și șeful lui Ponta la nivel european, a declarat acum două săptămâni să nu sancționăm Federația Rusă că luăm gaz de la ei. Cu alte cuvinte, să ne vindem libertatea pentru gazul rusesc! Nu aceasta este atitudinea corecta!   Să încheiem odată acest șantaj pe care îl face  Rusia care ameninţă şi calcă cu bocancii pe frontieră şi pe tratate! Fiind o situaţie de criză politică, răspunsul trebuie să fie pe măsura crizei. Nu putem să dăm un răspuns de stare de normalitate pentru că nu trăim în normalitate. Iar răspunsul pe măsura crizei este haideţi în UE,  să fim împreună! Europa și România, mai ales în aceste momente de criză și în fața pericolului rusesc, au nevoie de oameni puternici, onești și incoruptibili.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare