AcasăStiriPoliticaEuropa are nevoie de oameni puternici si incoruptibili! (P)

Europa are nevoie de oameni puternici si incoruptibili! (P)

Europa înseamnă instituții solide și funcționale. De aceea, în Parlamentul European, acolo unde se adoptă legile pentru toate statele Uniunii, trebuie să intre oameni care vor și pot să întărească Uniunea Europeană, și nu oameni care să o distrugă prin incompetență, nepăsare și corupție.
Domnul Schulz, care este candidatul socialiștilor la președinția Comisiei Europene și șeful lui Ponta la nivel european, a declarat acum două săptămâni să nu sancționăm Federația Rusă că luăm gaz de la ei. Cu alte cuvinte, să ne vindem libertatea pentru gazul rusesc! Nu aceasta este atitudinea corecta!   Să încheiem odată acest șantaj pe care îl face  Rusia care ameninţă şi calcă cu bocancii pe frontieră şi pe tratate! Fiind o situaţie de criză politică, răspunsul trebuie să fie pe măsura crizei. Nu putem să dăm un răspuns de stare de normalitate pentru că nu trăim în normalitate. Iar răspunsul pe măsura crizei este haideţi în UE,  să fim împreună! Europa și România, mai ales în aceste momente de criză și în fața pericolului rusesc, au nevoie de oameni puternici, onești și incoruptibili.

 

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente