Timişoara are echipă în Campionatul Naţional de Autoslalom. GAO Racing Team se înscrie din etapa a II-a

- Advertisement -

Clubul Sportiv GAO Racing Team din Timişoara se aruncă în lupta pentru Campionatul Naţional de Autoslalom – competiţie organizată sub tutela Federaţiei Române de Autoobilism Sportiv (FRAS).

Dacă până în 2014, Timişoara trimitea câte un sportiv, maximum doi, la câte o etapă a acestei competiţii, iată că începând cu ediţia din acest an, oraşul de pe Bega încrie în concurs o echipă întreagă. Chiar dacă prima etapă au ratat-o, aceasta având loc în urmă cu o lună la Bacău, echipa GAO Racing Team merge extrem de încrezătoare în propriile forţe la Bucureşti, acolo unde, Adrian Marcovici, Raul Tudoreanu şi Sergiu Tirla vor încerca să aducă cele mai bune clasări pentru clubul lor.

Etapa a II-a a Campionatului Naţional de Autoslalom va avea loc în perioada 17-18 mai 2014, pe pista AMC Kart din Capitală şi va purta numele de „Cupa Unior”.

„Până în ultimul moment am vrut să mergem la Rânca, la etapa Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, însă din lipsă de buget, am ales să mergem la autoslalom, costurile acestei competiţii fiind mult mai reduse, însă şi gradul de dificultate este incomparabil” ne-a declarat Sergiu „Gao” Tirla.

„Vom reprezenta Timişoara şi asta vrem să se vadă mai ales la finalul etapei. Sperăm să obţinem toţi trei rezultat cât mai bune, podiumuri dac este posiil, o clasare cât sus fiind ţelul nostru pentru această primă etapă la care mergem ca şi club” a mai spus Gao, care nu ascunde faptul că-şi doreşte să obţină chiar primul loc, pentru a-l impulisona să meargă la fiecare etapă a acestei competiţii în speranţa că îşi va adjudeca titlul naţional.

Acelaşi lucru şi-l doreşte şi de la cei doi piloţi, colegi ai săi, Adrian Marcovici şi Raul Tudoreanu. „Sunt două dintre cele mai bune produse ale pilotajului auto local – între cei mai buni piloţi de vârsta lor, dacă ţinem cont că Adrian nu demult a împlinit 18, iar Raul are numai 20 de ani” a mai adăugat experimentatul pilot, în vârstă de 33 de ani.

Noi le dorim mult succes şi să se întoarcă de la Bucureşti cu rezultate cât mai bune, pentru a reuşi într-un fel sau altul să convingă sponsorii locali să investească în acest frumos sport.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img