Raul Tudoreanu – pilotul care a reprezentat Timişoara, pe podium la prima etapă a Campionatului Naţional de Autoslalom

- Advertisement -

Circuitul băcăuan “Speed Park” a găzduit la finele săptămânii trecute prima etapă a Campionatului Naţional de Autoslalom. Competiţia, care s-a desfăşurat pe parcursul a doua zile (sâmbata – calificarile, iar duminica cele două manşe) s-a dovedit un real succes.

La start s-au aliniat 45 de piloţi, între care şi unul din Timişoara. Este vorba despre Raul Tudoreanu, component al GAO Racing Team. Aflat la prima participare într-un Campionat cu adevărat naţional, tânărul pilot, care nu a împlinit încă 21 de ani, a reuşit să termine competiţia pe locul secund la clasa la care a participat – Clasa 2 (maşini cu o capacitate a motorului între 1.400 şi 1.600 cmc), reuşind să urce pe podium încă de la prima etapă a competiţiei naţionale, în vreme ce timpul său a fost al şaselea în clasamentul general.

Pilotul are în plan participarea la cât mai multe etape ale acestei competiţii, dacă e posibil chiar la toate şi o clasare cât mai bună la finalul sezonului, ţinând cont de faptul că este la prima apariţie într-un „naţional”.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare