Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Raul Tudoreanu – pilotul care a reprezentat Timişoara, pe podium la prima etapă a Campionatului Naţional de Autoslalom

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
nori împrăștiați
5.1 ° C
6.2 °
3.9 °
81 %
3.6kmh
40 %
mar
6 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
16 °

Circuitul băcăuan “Speed Park” a găzduit la finele săptămânii trecute prima etapă a Campionatului Naţional de Autoslalom. Competiţia, care s-a desfăşurat pe parcursul a doua zile (sâmbata – calificarile, iar duminica cele două manşe) s-a dovedit un real succes.

La start s-au aliniat 45 de piloţi, între care şi unul din Timişoara. Este vorba despre Raul Tudoreanu, component al GAO Racing Team. Aflat la prima participare într-un Campionat cu adevărat naţional, tânărul pilot, care nu a împlinit încă 21 de ani, a reuşit să termine competiţia pe locul secund la clasa la care a participat – Clasa 2 (maşini cu o capacitate a motorului între 1.400 şi 1.600 cmc), reuşind să urce pe podium încă de la prima etapă a competiţiei naţionale, în vreme ce timpul său a fost al şaselea în clasamentul general.

Pilotul are în plan participarea la cât mai multe etape ale acestei competiţii, dacă e posibil chiar la toate şi o clasare cât mai bună la finalul sezonului, ţinând cont de faptul că este la prima apariţie într-un „naţional”.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare