ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

EXCLUSIV despre ExclusivTM, sau cum să devii un jurnalist penibil, ascuns în spatele unor nume fictive, aşa cum face Cristi Poelincă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Oamenii care trec din presă, fie ea locală, fie naţională, au, sau cel puţin aşa ar fi normal, ceva şcoală. Indiferent că vorbim despre Facultatea de Jurnalism, sau de orice alte studii, dar cu tragere spre acest „sport”, nu poţi să fi jurnalist bătându-ţi joc de ceilalţi colegi, sau pe înţelesul microbiştilor „nu poţi deveni mare fotbalist păcălind fotbalul”.

De circa un an de zile, în peisajul presei locale a apărut un portal, pe numele său exclusivtm.ro – un site care se vrea monden, un site pe care apar fel de fel de articole despre tot ce e fie „sexy”, fie „porno”, fie „eleve”, fie neveste de poliţişti, interlopi – stăpâni ai oraşului sau mai puţin „stăpâni”, oameni care s-au pozat în diferite ipostaze şi au făcut pozele publice pe reţele de socializare, s-au bătut prin oraş sau şi-au tăiat gâtul cu săbii şi topoare – toate acestea sunt „mondenităţi” dacă ţinem cont de faptul că toate îşi fac loc acolo. Din păcate, ca şi latură deloc profesionlă, articolele sunt însoţite întotdeauna de imagini (poze) furate de pe celebra reţea de socializare Facebook, fără acordul celor care apar în ele. Iar dacă unora le convine faptul că-şi fac publicitate, fie ea şi negativă, unele persoane rămân stupefiate de apariţia lor în presă. O altă „sursă” de preluare a imaginilor atunci când vine vorba despre „mondenităţi” locale, este, desigur, presa locală online. Dacă în unele cazuri jurnalistul din „spatele” exclusivtm a furat galerii întregi de imagini, fie cu rugbiştii de la RCM, fie cu luptătorul Florin Ilie, dar şi cu multe alte personaje, în alte situaţii acesta a apelat inclusiv la fotografierea propriului televizor pe un program românesc unde era difuzată o ştire despre deja celebra „Palmişoara”.

Mai grav de atât articolele apărute pe site-ul cu pricina erau semnate, până nu demult, de un anume George Ardelean – un personaj fictiv, însă, de la o vreme încoace, adevăratul „fost ziarist” aşa cum se dedă personajul din spatele acestui portal, pe Facebook, începe să se semneze cu propriile iniţiale –„C.P.”

Este vorba despre nimeni altul decât Cristi Poelincă (foto) – fost jurnalist de „can-can” prin presa naţională, care, aşa cum se deduce, nu are curajul să răspundă pentru propria activitate şi mai ales pentru faptul că fură câte puţin din fiecare parte, pentru a trăi bine pe spatele jurnaliştilor adevăraţi, adică cei care se zbat să facă ceva în profesia asta, să-şi construiască o carieră pe propria muncă.

La fel de grav e faptul că, datorită „eroticului” promovat excesiv pe propriul site, acesta atrage „privitori” pasionaţi de incultură şi prost-gust!

E foarte trist că într-o lume în care oamenii aleargă să prindă ziua de mâine pentru a avea ce pune pe masă poimâine, unii fentează viaţa şi îşi bat joc pur şi simplu de cei din jurul lor.

Foto:Facebook – Cristi Poelincă

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore