În Joia Mare, emisiunea „Next Star” va fi prezentată de Dan Negru alături de un copil bolnav de leucemie

Date:

Pentru această ocazie specială, Dan Negru va avea alături un coprezentator. Este vorba de un băieţel, Sami, bolnav de leucemie, în stare gravă, a cărui dorinţă mare este să devină prezentator de televiziune, întocmai ca Dan Negru.

Echipa emisiunii l-a adus pe Sami la locul de filmare fără să-i spună că i se pregăteşte o surpriză, iar copilul a intrat în platou, în aplauzele frenetice ale publicului şi ale juraţilor. În câteva clipe, băieţelul a fost pus în temă de Connect-R şi de Pepe, cum trebuie să dea din mâini, întocmai ca Negru, dar Sami ştia deja, de la televizor cum trebuie să facă. Experienţa l-a impresionat peste măsură pe copil.

Într-o pauză, în culise, puştiul l-a intrebat pe Dan Negru: “Dane, dacă o să trăiesc, mă iei şi pe mine cu tine la emisiuni, să fiu prezentator?” Pentru a vedea ce i-a răspuns timişoreanul Dan Negru, trebuie să aşteptăm emisiunea.

Întreaga echipă de copii talentaţi de la „Next Star” şi alţi puşti excepţionali pot fi urmăriţi în ediţia specială din Joia Mare, de la 20:30.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare