Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

În Joia Mare, emisiunea „Next Star” va fi prezentată de Dan Negru alături de un copil bolnav de leucemie

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Pentru această ocazie specială, Dan Negru va avea alături un coprezentator. Este vorba de un băieţel, Sami, bolnav de leucemie, în stare gravă, a cărui dorinţă mare este să devină prezentator de televiziune, întocmai ca Dan Negru.

Echipa emisiunii l-a adus pe Sami la locul de filmare fără să-i spună că i se pregăteşte o surpriză, iar copilul a intrat în platou, în aplauzele frenetice ale publicului şi ale juraţilor. În câteva clipe, băieţelul a fost pus în temă de Connect-R şi de Pepe, cum trebuie să dea din mâini, întocmai ca Negru, dar Sami ştia deja, de la televizor cum trebuie să facă. Experienţa l-a impresionat peste măsură pe copil.

Într-o pauză, în culise, puştiul l-a intrebat pe Dan Negru: “Dane, dacă o să trăiesc, mă iei şi pe mine cu tine la emisiuni, să fiu prezentator?” Pentru a vedea ce i-a răspuns timişoreanul Dan Negru, trebuie să aşteptăm emisiunea.

Întreaga echipă de copii talentaţi de la „Next Star” şi alţi puşti excepţionali pot fi urmăriţi în ediţia specială din Joia Mare, de la 20:30.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore