Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişoreanul Adrian Haiduc, în război cu o „elevă sexy”! „Se bagă şi ea precum mărgelele în fund”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Zilele trecute, una dintre cele mai apreciate fete „mondene” ale Banatului, eleva Anda (şi mai cunoscută ca „eleva sexy”) l-a provocat, într-o oarecare măsură, pe ecentricul Adrian Haiduc după ce a criticat faptul că acesta i-a comentat pozele ca fiind prea deochiate, fata întrebându-se retoric oare ce părere are artisul despre pamfletul marca Vocea Timişului (vezi AICI).

Deşi foloseşte cuvinte mieroase şi încearcă să adopte postura de nevinovată, eleva Anda, supranumită şi „eleva sexy”, încearcă să pună la îndoială talentul şi creativitatea designerului Adrian Haiduc. Şi, cum orice artist răspunde creativ la provocări, „am ţinut să-i demonstrez pupezei că dacă eu am un nume în fashion, este pentru că am cu ce. Fotografiile ultimelei mele creaţii vin să arate că pietrele preţioase pot fi mai mult decât simple accesorii şi că o creaţie unică, precum aceşti chiloţi cu perle, marca Adrian Haiduc, demonstrează nu numai unicitate ci şi talent creator. Probabil şi că pupăzica ar avea ceva de spus dacă ar încăpea pe mâna unui vizionar. Dar, până atunci, nu are decât să continue să-şi sporească numărul de fani de pe reţeaua de socializare şi să analizeze cu atenţie cariera şi talentul creator al lui Adrian Haiduc. Nu de alta, dar poate va reuşi să şi înveţe ceva…” i-a răspuns Haiduc elevei din Timişoara.

Obişnuiţi cu coliere sau brăţări poate fi aparent de neînţeles o piesă vestimentară din pietre preţioase care să fie create de Adrian Haiduc. „De ce am ales chiloţii? Pentru că asta inspira aşa zisa elevă sexy, care se bagă şi ea precum mărgelele în fund, dar mărgelele cel puţin îţi pot face plăcere dacă sunt folosite unde trebuie…” a şocat Haiduc cu declaraţia sa.

Creaţia lui Haiduc este însoţită de o jucărie erotică… aşa cum poate fi observat şi în imagini (+18).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare