Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dan Negru: „Ignoranţa unui director de post de radio local din Timişoara, m-a ajutat să ajung ceea ce sunt azi!” EXCLUSIV

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
5.1 °
4 °
92 %
5.1kmh
75 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °

Cel mai carismatic prezentator de emisiuni de divertisment este, conform datelor statistice şi audienţelor ridicate, timişoreanul Dan Negru. Celebru pentru ţipetele sale din emisiunile pe care le moderează de mai bine de 20 de ani, Negru şi-a nceput activitatea în mass-media la Radio Timişoara, de unde a ajuns la TVR Timişoara, televiziune de la care a plecat la Bucureşti pentru a cunoaşte adevărata faimă.

Prezent pe meleaguri natale, pentru câteva zile, Dan Negru ne-a povestit o întâmplare din viaţa sa, care putea să-i schimbe radical cariera. „Lucram la Radio Timişoara, prin anii ’90 şi tocmai aflasem că s-a deschis un alt post de radio, privat, în Timişoara. Curios de noi orizonturi, mi-am luat inima în dinţi şi m-am dus să văd dacă mă primesc şi pe mine. Am făcut anticameră la directorul acelui post de radio vreo două ore. La un moment dat a ieşit din birou, s-a uitat la mine lung şi-a plecat… fără să zică nici măcar «nu am timp de tine»! Văzând asta, m-am ridicat de pe scaun şi am plecat şi eu la rândul meu, doar că eu eram tare dezamăgit” ne-a povestit Dan Negru.

De ce îl putea „costa” cariera?

Dan Negru şi-a început activitatea în mass-media la Radio Timişoara, la începutul anilor ’90. Odată cu lansarea TVR Timişoara, prezentatorul a ajuns şi în platorurile de filmare unde s-a descurcat excelent, motiv pentru care a fost chemat la Bucureşti şi cooptat de Antena 1, iar de aici toată lumea-i cunoaşte povestea şi mai ales ascensiunea. „Dacă plecam de la Radio Timişoara la acel post de radio, privat, e clar că nu mai ajungeam pe platourile TVR Timişoara şi logica mea îmi spune că nici mai departe nu ajungeam să fac televiziune, cu atât mai mult să fac ceea ce fac astăzi” adaugă Dan Negru – prezentatorul cu cele mai bune emisiuni de divertisment conform datelor obţinute cu ajutorul studiilor de specialitate.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare