Dan Negru: „Ignoranţa unui director de post de radio local din Timişoara, m-a ajutat să ajung ceea ce sunt azi!” EXCLUSIV

0
1378
dan-negru

Cel mai carismatic prezentator de emisiuni de divertisment este, conform datelor statistice şi audienţelor ridicate, timişoreanul Dan Negru. Celebru pentru ţipetele sale din emisiunile pe care le moderează de mai bine de 20 de ani, Negru şi-a nceput activitatea în mass-media la Radio Timişoara, de unde a ajuns la TVR Timişoara, televiziune de la care a plecat la Bucureşti pentru a cunoaşte adevărata faimă.

Prezent pe meleaguri natale, pentru câteva zile, Dan Negru ne-a povestit o întâmplare din viaţa sa, care putea să-i schimbe radical cariera. „Lucram la Radio Timişoara, prin anii ’90 şi tocmai aflasem că s-a deschis un alt post de radio, privat, în Timişoara. Curios de noi orizonturi, mi-am luat inima în dinţi şi m-am dus să văd dacă mă primesc şi pe mine. Am făcut anticameră la directorul acelui post de radio vreo două ore. La un moment dat a ieşit din birou, s-a uitat la mine lung şi-a plecat… fără să zică nici măcar «nu am timp de tine»! Văzând asta, m-am ridicat de pe scaun şi am plecat şi eu la rândul meu, doar că eu eram tare dezamăgit” ne-a povestit Dan Negru.

De ce îl putea „costa” cariera?

Dan Negru şi-a început activitatea în mass-media la Radio Timişoara, la începutul anilor ’90. Odată cu lansarea TVR Timişoara, prezentatorul a ajuns şi în platorurile de filmare unde s-a descurcat excelent, motiv pentru care a fost chemat la Bucureşti şi cooptat de Antena 1, iar de aici toată lumea-i cunoaşte povestea şi mai ales ascensiunea. „Dacă plecam de la Radio Timişoara la acel post de radio, privat, e clar că nu mai ajungeam pe platourile TVR Timişoara şi logica mea îmi spune că nici mai departe nu ajungeam să fac televiziune, cu atât mai mult să fac ceea ce fac astăzi” adaugă Dan Negru – prezentatorul cu cele mai bune emisiuni de divertisment conform datelor obţinute cu ajutorul studiilor de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here