Titu-Bojin-Nicolae-Robu
foto: Constantin Duma

Cu două luni înainte de alegerile locale, liberalii timișeni au anunțat că nu vor face alianțe pre-electorale. Cât despre cele post-electorale, rămâne de văzut care va fi scorul în urma votului, spune Nicolae Robu, co-președinte PNL Timiș. Un lucru e cert, sunt excluse alianțele cu PSD, spun liberalii.

PNL Timiș participă doar cu oamenii proprii la alegerile locale din iunie 2016, a anunțat Nicolae Robu. Singurele alianțe excluse sunt cele cu PSD, iar restul partidelor vor fi selectate în funcție de scorul realizat la urne.

„PNL nu face niciun fel de înţelegeri pre-electorale. Nu vor fi astfel de alinaţe niciunde în judeţul Timiş, pentru că noi considerăm că aşa e normal, ca la alegeri fiecare partid să se prezinte pe cont propriu, pentru a se şti pe scena politică cât cântăreşte în ochii electoratului. După aceea, se poate vorbi de alianţe. Mergem pe cont propriu peste tot. Mai sunt speculaţii, am auzit că facem înţelegeri cu x sau y. Vă spun clar: nu facem niciun fel de alianţe, nici la vedere, nici mascate. Post electoral vom analiza situaţiile de la caz la caz. Nu ne vom alia cu PSD sub nicio formă. PSD pentru noi reprezintă un patid nedemn de a fi partener şi asta o spunem după ce avem o tristă experienţă de parteneriat”, a declarat co-preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu.

Vă reamintim că la precedentele alegeri locale, fostul PNL a candidat alături de PSD în formula USL, deci Nicolae Robu a ajuns primar și cu ajutorul social-democraților. După ce USL s-a rupt de la nivel național, PNL a fuzionat cu fostul PDL, formând noul PNL.

Liberalii timișeni vor finaliza în cursul săptămânii viitoare lista candidaților pentru Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.