ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vaporașul ajuns la Timișoara este Decebal, urmează să sosească Burebista

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La două zile de la sosirea primului vaporaș la Timișoara, primarul Nicolae Robu a dezvăluit numele acestuia, respectiv Decebal. Acesta este de fapt cea de-a doua ambarcațiune fabricată la Galați. Prima, care se numește Burebista, este așteptată săptămâna viitoare.

„Ieri am avut ocazia să îl văd pe Decebal. Arată superb. Este foarte frumos şi abia aştept să ne putem plimba cu vaporaşele pe Bega. Al doilea va veni săptămâna viitoare. De fapt cel care a sosit acum este ce de-al doilea fabricat. Cel de acum e Decebal. Primul care a fost fabricat se numeşte Burbista, le-am denumit cronologic. Sper să se parcurgă toate procedurile legale cât mai repede încât să ne putem bucura de aceste vaporaşe”, a declarat primarul Timișoarei.

Până acum Robu a afirmat că timișorenii se vor putea plimba cu primul vaporaș pe Bega în luna martie. Apoi a venit cu un alt termen, aprilie. Deja la a treia dată amânată, primarul se ferește să mai facă estimări.

„Nu pot să vă spun exact. Eu sper ca până la finalul lunii aprilie să reuşim să circulăm cu ele. Am cerut celor implicaţi, Direcţiei Tehnice, Direcţiei de Dezvoltare şi RATT, să facă cu promptitudine tot ceea ce e de făcut pentru a obţine dreptul de a circula cu ele, de a le folosi în scopuri publice”, a afirmat edilul.

În total, la Timișoara trebuie să ajungă șapte vaporașe, până la sfârșitul lunii iunie. Acestea vor circula gratuit timp de cinci ani, atât în scopuri de agrement, cât și pentru transportul public, de la Uzina de Apă la Podul Modoș. Acestea urmează să fie inscripționate cu denumirea Primăria Municipiului Timișoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore