Primarul Nicolae Robu, din nou FURIOS pe poluatorii aerului din Timișoara

- Advertisement -

Poluarea le dă din nou bătaie de cap timișorenilor, în special cea olfactivă, pe care primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a resimțit-o după mai multe zile în care aerul devenise mai curat. Se pare că fabricile își fac de cap pe timpul nopții, atunci când e foarte puțină lume pe stradă și ar putea să rămână nesesizabilă eliminarea rezidurilor.

La fel ca de fiecare dată, edilul Timișoarei este alertat și profund dezamăgit, încercând să combată principalele surse de poluare din oraș. „La ora 02.00, după ce am stat mai mult timp la Universitate, în centrul orașului simțeam același miros pe care-l simt pe strada Cluj, apoi am pornit pe drum să testez până unde se întinde mirosul, până pe Calea Girocului, dar și înspre Calea Buziașului, pe tot acest areal, ajungând până în zona Casei Tineretului. Sunt foarte supărat pe cei care poluează. Am discutat cu directoarea Gărzii de Mediu și am ajuns la diverse ipoteze, dar nu pot învinovăți pe cineva fără probe. Nu știm încă exact cine poluează. Portăreasa de la Universitate mi-a spus că se întâmplă frecvent să fie în aer acel miros, noaptea”, a spus primarul Nicolae Robu.

În ceea ce privește Garda de Mediu Cetățenească, pe care primarul Nicolae Robu vrea să o înființeze pentru a depista poluatorii din oraș, până în prezent au fost completate doar trei cereri de înscriere.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare