AcasăStiriSocialPeste 200 de autovehicule care transportau marfă sau persoane, CONTROLATE de polițiștii...

Peste 200 de autovehicule care transportau marfă sau persoane, CONTROLATE de polițiștii timișeni

Polițiștii timișeni au aplicat 88 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor legale referitoare la circulația autovehiculelor destinate transportului public, pe perioada a două zile, în 9 și 10 noiembrie. Acțiunea desfășurată pe raza întregului județ Timiș a urmărit prevenirea accidentelor de circulație generate de nerespectarea normelor rutiere de către conducătorii de autovehicule destinate transportului public de marfă, cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone și transportului public de persoane cu capacitatea mai mare de 9 locuri.

Au fost controlate 184 de autovehicule de transport marfă, fiind aplicate 83 de sancțiuni contravenționale. De asemenea, au fost controlate 37 de autovehicule care transportau persoane, fiind aplicate cinci sancțiuni contravenționale. Au mai fost constatate și patru abateri prevăzute de O.G. 37/2007 pentru nerespectarea perioadelor de conducere, a pauzelor și a perioadelor de odihnă a conducătorilor auto.

Șapte certificate de înmatriculare au fost retrase în cadrul acestei acțiuni, pentru defecțiuni tehnice, și au fost reținute două permise de conducere.

Valoarea totală a sancțiunilor se ridică la peste 21.000 de lei.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente