Asta înseamnă să fii POLIŢIST!!! Şofer beat şi agresiv, încătuşat de poliţiştii rutieri la Timişoara

- Advertisement -

Poliţiştii Rutieri din Timişoara, au desfăşurat azi noapte o acţiune pe raza judeţului Timiş, pentru depistarea şoferilor care au consumat alcool şi s-au urcat băuţi la volan. Acţiunea a început în jurul orei 22:00, iar poliţiştii rutieri au luat la ,,periat” judeţul Timiş, după care în jurul orei 02:00 au revenit în Timişoara şi au organizat filtre în apropierea localurilor unde s-au organizat petreceri de Revelionul sârbesc.

Un eveniment aparte a avut loc în jurul orei 04:00, când un şofer a fost oprit în trafic pentru un control de rutină în apropierea Spitalului Clinic Judeţean din Timişoara. Poliţiştii rutieri au trecut la verificarea documentelor şi ulterior la testarea şoferului cu aparatul etilotest. Acesta a început să devină agresiv la vederea camerei de filmat, refuzând în prima fază să sufle în aparatul etilotest. La insistenţa şi rugăminţile poliţistului acesta a suflat în aparat, iar rezultatul testului a fost de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Când a văzut că filmăm rezultatul testului, acesta a sărit la bătaie, lovind camera de filmat.

Darius Huţan, un poliţist rutier care merită tot respectul şi admiraţia noastră, nu a stat cu mâinile în sân şi l-a încătuşat pe şoferul agresiv. Polițiștii nu s-au lăsat intimidați de şoferul beţiv şi au aplicat legea. La urcarea în autospeciala de poliţie, acesta urla în gura mare că el locuieşte în casă cu un poliţist şi nu înţelege de ce a fost încătuşat. Dus la spital pentru prelevarea probelor biologice, am aflat că şoferul ,,matrafoxat” a fost cu ceva timp înainte la un consult, iar medicii ne-au povestit că acesta i-a înjurat şi pe ei şi pe agenţii firmei de pază.

Urmăriţi filmarea de mai jos cu şoferul agresiv, încătuşat de poliţiştii rutieri.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=bqx87wrgoDo&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Poliția Rutieră Timiș a tăiat în carne vie

E greu de crezut că și azi mai sunt...

Arsi la buzunar pentru nepurtarea mastii

Polițiștii din Timiș, alături de celelalte instituții cu atribuții...

Se lanseaza primul manual de educatie rutiera pentru copii

Asociația EDIT prin proiectul ,,Ora de Educație Rutieră”, inițiativă...

Baut, drogat si cu gura mare! Asa l-au prins politistii pe un conducator auto, la Timisoara VIDEO

Pe parcursul weekend-ului recent încheiat, polițiștii rutieri au acționat...

Peste 500 de sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri sâmbătă noaptea

Polițiștii Serviciului Rutier Timiș au organizat o acțiune pe...

Din aceeași categorie

Categorii Populare