Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDouă maşini distruse din cauza unei şoferiţe ce nu a acordat prioritate...

Două maşini distruse din cauza unei şoferiţe ce nu a acordat prioritate de trecere

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Accident, marți după-amiază, în cartierul Mehala pe fondul neacordării de prioritate, iar două autoturisme au fost grav avariate și o persoană a ajuns la spital.

Din primele informații, accidentul cauzat de o șoferiță de 30 de ani, care se afla la volanul unui Volkswagen Passat, şi circula pe strada Samui Șagovici, dinspre bulevardul Cetății, iar la intersecția cu strada Vuc Karadjic, aceasta nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Renault, care circula regulamentar dinspre strada Cloșca.
În urma impactului, ambele autoturisme au fost grav avariate, iar șoferul din Ranault a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. De asemenea, în urma accidentului a fost avariat ușor și un autoturism Opel.

Poliţiştii sosiţi de urgenţă la faţa locului, au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului, iar tinerei şoferiţe, i-au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare