ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Universitatea de Vest din Timișoara își confirmă poziția în topul mondial al universităților. Cu ce specializare a intrat în top 150

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Universitatea de Vest din Timișoara își confirmă poziția în topul mondial al universităților. Pentru al patrulea an la rând, UVT s-a clasat în top 800 mondial, conform QS World University Rankings. La nivel național, alături de universitatea timișoreană se află Universitatea din București, Universitatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca și Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, instituții alături de care formează Consorțiul Universitaria.

De asemenea, UVT s-a clasat în 2015 în top 150 mondial cu specializarea Limbi moderne, într-un clasament realizat de aceeași companie. Criteriile pe baza cărora s-a alcătuit clasamentul țin de reputația academică, reputația în rândul angajatorilor, raportul între numărul de studenți și corpul didactic, numărul de lucrări academice listate în publicații de specialitate, numărul cadrelor didactice internaționale și numărul studenților internaționali.

„Topurile mondiale confirmă și subliniază un cerc foarte restrâns al universităților românești cu recunoaștere la nivel global. Ne dorim ca mai multe universități să ni se alăture și au toată deschiderea noastră în acest sens. Doar într-o competiție globală se face adevărata performanță, atunci când te măsori cu cele mai bune universități din lume, atunci când depui toate eforturile să respecți cele mai bune standarde internaționale. Performanța are la bază investiții în infrastructură, în oferta educațională, în resursele umane, cât și parteneriate puternice cu mediul economic ”, a declarat rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore