Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Viceprimarul comunei Giroc, dus cu ambulanța la spital, ca urmare a unui accident rutier

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Azi dimineață, puțin după ora 8, în plin centrul comunei Giroc, viceprimarul localității, Dan Vîrtosu, a fost victima unui accident rutier, în timp ce circula regulamentar cu mașina proprietate personală.

De vină pentru producerea accidentului este jurnalistul Caius Seracin care nu a acordat prioritate la intrarea pe drumul principal, strada Timiș – intersecție cu strada Semenic. Ca urmare a producerii accidentului și datorită impactului puternic dintre cele două autoturisme, viceprimarul comunei Giroc a fost transportat cu o ambulanță la cea mai apropiată unitate sanitară pentru investigații de specialitate, acuzând dureri toracice și cervicale.

Totodată, la spital a fost transportat și un minor care se afla în autoturismul jurnalistului. Din primele cercetări ale Poliției Rutiere a rezultat faptul ca vinovat de producerea accidentului se face ziaristul Caius Seracin care, invocând motive de vizibilitate redusă în intersecție, a pătruns pe un drum cu prioritate, fără să se asigure corespunzător.

La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. Ca urmare a evenimentului rutier, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea exactă a împrejurărilor producerii accidentului, autorul riscând să rămână fără permis de conducere pentru următoarele 90 de zile. Ambele victime, spun medicii, sunt în afara oricărui pericol.

2 COMENTARII

  1. Te-ai apropiat puțin cam mult cu filajul 😉 Dă-i in primire odată ca să știm pe cine arătăm cu degetul. Că de Anul Nou zici că erau picturile din biserică, așa păreau de sfinți. Doar păreau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare