Accident spectaculos azi noapte în jurul orei 00:40, pe strada Gloriei din Timişoara. Un şofer în vârstă de 42 de ani, i s-a făcut rău la volan şi a făcut praf un stâlp de electricitate şi poarta unei fabrici.

Un apel la 112, anunţa azi noapte un accident pe strada Gloriei, unde poliţiştii rutieri au găsit un autoturism marca Ford Mondeo, înfipt într-un stâlp de electricitate pe care l-a rupt. Şoferul a fost preluat de ambulanţă şi dus de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean din Timişoara. Un martor de la locul accidentului, care a scos victima din autoturismul făcut praf, ne-a povestit că bărbatul era inconştient când l-a scos din maşină, dar la prima vedere nu părea să aibă răni grave. După ce medicii de la ambulanţă i-au acordat primul ajutor la faţa locului, s-au deplasat cu el la Urgenţă, pentru un control amănunţit. Un echipaj al poliţiei rutiere s-a deplasat la spital pentru a vedea în ce stare este şoferul şi pentru a afla cauzele producerii accidentului.

Şoferul şi-a revenit la spital şi le-a povestit poliţiştilor că: ,,Mergeam cu maşina pe strada Ştefan Octavian Iosif, iar la intersecţia cu strada Ştefan cel Mare, ,,mi s-a tăiat filmul” şi numai ţin minte nimic.” 

Bărbatul de 42 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. O echipă de la Enel a sosit la faţa locului, s-au uitat, au constatat şi au spus că trebuie să vină altă firmă să se ocupe de problemă, una cu care Enel are contract pentru situaţii de genul acesta.