Accident mortal pe drumul dintre Timişoara şi Sânandrei. Ambulanţa a ajuns după 30 de minute de la apelul făcut la 112

- Advertisement -

Un bărbat de 46 de ani, a murit, miercuri seară, în urma unui accident de circulație ce a avut loc aproape de intrarea în localitatea timișeană Sândandrei.

Accidentul a avut loc pe drumul Timișoara-Sânandrei, la aproximativ 1,5 km de intrarea în localitatea timișeană. Bărbatul decedat în urma accidentului, mergea pe marginea drumului dinspre Sânandrei spre Timişoara. Acesta era băut şi nu purta vestă reflectorizantă sau lanternă pentru a putea fi observat mai uşor. Şoferul unui autoturism marca Aro înmatriculat în Arad, care se îndrepta spre Timişoara cu un prieten în maşină, nu l-a observat pe bărbat şi l-a lovit în plin cu partea dreaptă a maşinii.

Şoferul ne-a povestit că din sensul opus a venit un alt autoturism cu fază lungă aprinsă şi efectiv l-a orbit. Acesta a auzit doar o bubuitură şi iniţial nu a ştiu peste ce a dat cu maşina. A oprit imediat pe dreapta şi a coborât din autoturism cu prietenul lui să vadă ce s-a întâmplat. Când au văzut că pe marginea drumului zăcea un bărbat plin de sânge, şoferul a sunat imediat la 112. Aici intervine nepăsarea celor de la ambulanţă!

Cu toate că apelul a fost făcut la ora 22,38 la numărul de urgenţă 112, martorii susţin că salvarea a ajuns după aproximativ 30 de minute. Poliţiştii rutieri, au ajuns în aproximativ 10 minute de la apel şi chiar ei au sunat la dispecerat să vadă ce se întâmplă de nu mai ajunge ambulanţa. Într-un final au sosit şi ,,salvatorii” iar aceştia nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 46 de ani, care deja decedase între timp. Trupul neînsufleţit al bărbatului, a fost preluat de un echipaj de la Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul înregistrat a fost unul negativ. Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=X-RgCwCZvJQ&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare