ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ajutorul şefului de post din Satchinez, bătut azi-noapte de un bărbat beat

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Incident grav azi-noapte în localitatea Satchinez din Timiş. Un bărbat de 47 de ani din localitate, l-a bătut pe ajutorul şefului de post Drăghici Pavel.

Din primele informaţii obţinute ,,pe surse” de la locul incidentului, un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, l-a luat la bătaie pe ajutorul şefului de post din Satchinez. Scandalagiul băut bine, a început să răstoarne mesele într-un local şi să înjure clienţii.

Cineva din local, a sunat la numărul de urgenţă 112, şi a anunţat că bărbatul distruge barul şi îi terorizează. O echipă mobilă de jandarmi, ce supraveghea desfăşurarea rugii de la Sânandrei, s-a deplasat la Satchinez pentru a vedea ce se întâmplă acolo.

După calmarea spiritelor, jandarmii s-au întors înapoi în Sânandrei, iar bărbatul care a provocat scandalul, l-a luat la bătaie pe Petrean, ajutorul şefului de post, crezând că acesta a chemat intervenţia de la jandarmi.

Bărbatul agresiv şi beat, a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, şi dus în arestul IPJ Timiş. Pe numele agresorului a fost întocmit un dosar penal pentru ultraj, urmând ca în cursul zilei de azi un procuror sa-l prezinte magistraților, pentru arestare preventivă.

Nu ştim dacă procurorii înţeleg că fapta de ultraj este una foarte gravă, mai ales că în urmă cu două săptămâni un alt poliţist din Recas, a fost lovit în plină figură tot de un bărbat aflat în stare de ebrietate iar acesta este LIBER.

Procurorul a considerat atunci că bărbatul din Recas care a agresat poliţistul nu prezintă pericol public, iar poliţistului nu i-a fost pusă viaţa în pericol…..haina statului nu mai contează!!!

UPDATE: Control judiciar pentru bărbatul de 47 de ani, care l-a bătut pe ajutorul șefului de post din Satchinez.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore