mana_cu_catuse_06458600

Incident grav azi-noapte în localitatea Satchinez din Timiş. Un bărbat de 47 de ani din localitate, l-a bătut pe ajutorul şefului de post Drăghici Pavel.

Din primele informaţii obţinute ,,pe surse” de la locul incidentului, un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, l-a luat la bătaie pe ajutorul şefului de post din Satchinez. Scandalagiul băut bine, a început să răstoarne mesele într-un local şi să înjure clienţii. Cineva din local, a sunat la numărul de urgenţă 112, şi a anunţat că bărbatul distruge barul şi îi terorizează. O echipă mobilă de jandarmi, ce supraveghea desfăşurarea rugii de la Sânandrei, s-a deplasat la Satchinez pentru a vedea ce se întâmplă acolo.

După calmarea spiritelor, jandarmii s-au întors înapoi în Sânandrei, iar bărbatul care a provocat scandalul, l-a luat la bătaie pe Petrean, ajutorul şefului de post, crezând că acesta a chemat intervenţia de la jandarmi. Bărbatul agresiv şi beat, a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, şi dus în arestul IPJ Timiş. Pe numele agresorului a fost întocmit un dosar penal pentru ultraj, urmând ca în cursul zilei de azi un procuror sa-l prezinte magistraților, pentru arestare preventivă.

Nu ştim dacă procurorii înţeleg că fapta de ultraj este una foarte gravă, mai ales că în urmă cu două săptămâni un alt poliţist din Recas, a fost lovit în plină figură tot de un bărbat aflat în stare de ebrietate iar acesta este LIBER. Procurorul a considerat atunci că bărbatul din Recas care a agresat poliţistul nu prezintă pericol public, iar poliţistului nu i-a fost pusă viaţa în pericol…..haina statului nu mai contează!!!

UPDATE: Control judiciar pentru bărbatul de 47 de ani, care l-a bătut pe ajutorul șefului de post din Satchinez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here