Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriȘeful IPJ Timiș, Ion Mirescu, explicație HALUCINANTĂ în ceea ce privește decizia...

Șeful IPJ Timiș, Ion Mirescu, explicație HALUCINANTĂ în ceea ce privește decizia ca Răzvan Nedelcu să fie cercetat sub control judiciar

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Explicație halucinantă a comandantului șef de la IPJ Timiș, Ion Mirescu, în ceea ce privește decizia care a fost luată în cazul patronului de la Îngerii Galbeni, de a fi cercetat sub control judiciar 60 de zile, chiar dacă a dat cu mașina peste un grup de oameni, printre care se afla și un jandarm în timpul serviciului. Acesta i-a spus astăzi jurnalistei Iucu Nadia de la Tele Europa Nova „fapta nu se încadrează la ultraj pentru că Sorin-Răzvan Nedelcu se afla în marșarier” şi l-a lovit cu spatele maşinii… dacă îl lovea cu botul autoturismului era altceva… ehe despre ce vorbim……

Ca de obicei, legi speciale pentru „îngerul-șef” de pe urma căruia probabil beneficiază mulți funcționari publici, aflați în funcții-cheie, care-i facilitează astfel „afacerile” lui Sorin-Răzvan Nedelcu. De altfel, în art. 239 Cod Penal Ultrajul Infracțiuni contra demnității, se specifică clar că „vătămarea corporală, săvârşită împotriva unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exerciţiul funcţiunii ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 6 ani”.
Mai mult potrivit aceluiași alineat din codul penal „dacă faptele prevăzute în alin. 1-4 sunt săvârşite împotriva unui judecător sau procuror, organ de cercetare penală, expert, executor judecătoresc, poliţist, jandarm ori militar, limitele pedepsei se majorează cu jumătate”.

*Art. 239 Cod Penal ULTRAJUL INFRACȚIUNI CONTRA DEMNITĂȚII
Capitolul IV
INFRACŢIUNI CONTRA DEMNITĂŢII
Art. 239
Ultrajul
Ameninţarea săvârşită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exerciţiul funcţiunii ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.
Lovirea sau orice acte de violenţă, săvârşite împotriva unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exerciţiul funcţiunii ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
Vătămarea corporală, săvârşită împotriva unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exerciţiul funcţiunii ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 6 ani.
Vătămarea corporală gravă, săvârşită împotriva unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exerciţiul funcţiunii ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 12 ani.
Dacă faptele prevăzute în alin. 1-4 sunt săvârşite împotriva unui judecător sau procuror, organ de cercetare penală, expert, executor judecătoresc, poliţist, jandarm ori militar, limitele pedepsei se majorează cu jumătate.

Domnule Mirescu, dacă tot nu aţi avut timp să ne primiţi în audienta până acum, vă întrebăm PUBLIC!!! Ce merite deosebite are secretara dumneavoastră, de primeşte SALARIUL DE EXCELENTĂ??? Opinia publică şi unii poliţişti care îşi riscă viaţa de 20 de ani pe străzile Timişoarei şi nu au primit niciodată salariul de excelentă, sunt interesaţi pe ce criterii se dau aceste premii?
Tragem concluzia că pentru a primi această soldă trebuie să respecţi criterii nescrise, anume să fii rudă sau în relaţii foarte apropiate cu Şeful IPJ Timiş… restul nu mai contează. Bravo Felicitări!!!

video: Tele Europa Nova

Sursa foto: pressalert.ro

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare