Tânăr de 17 ani din Bucovăţ, arestat pentru tâlhărie şi tentativă de omor

- Advertisement -

Joia trecută, mai precis pe data de 17 octombrie 2013, în jurul orei 15:30, poliţiştii Secţiei 1 Rurale au fost sesizaţi despre faptul că pe un câmp din localitatea Albina a fost găsită o persoană agresată. La faţa locului, poliţiştii au constatat că S. Gheorghe, de 73 de ani, îngrijitor la o turmă de capre ar fi fost agresat de către o persoană necunoscută, care totodată i-ar fi sustras şi două telefoane mobile.

În urma investigaţiilor efectuate, în cursul zilei următoare, poliţiştii au reuşit depistarea şi identificarea tânărului C. R., de 17 ani, din localitatea Bucovăţ, suspectat de comiterea faptei. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Timişoara pentru audieri.

Oamenii legii au reuşit recuperarea unui telefon mobil ce aparţine persoanei vătămate, iar minorul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie şi tentativă la infracţiunea de omor deosebit de grav, procedându-se la reţinerea pentru 24 de ore a suspectului.

Între timp minorul a fost prezentat Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii au emis pe numele suspectului un mandat valabil pe o perioadă de 19 zile.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare