Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPolitică(P) Sorin Grindeanu: interesul cetățeanului român nu e negociabil pentru PSD

(P) Sorin Grindeanu: interesul cetățeanului român nu e negociabil pentru PSD

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Partidul Social Democrat a obținut, zilele acestea, un mare succes în Parlament, prin adoptarea proiectului de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale.

Practic, demersul PSD aduce beneficii tuturor cetățenilor și elimină o serie de nedreptăți și prevederi nesustenabile care îi afectau pe toți contribuabilii. De asemenea, se reduce substanțial timpul petrecut de oameni în fața ghișeelor, se va reduce suma totală a plăților pentru taxele nefiscale, taxele eliminate reprezentând 80% din cheltuielile totale anuale făcute cu plata taxelor nefiscale de către cei care trebuie să le plătească, se va simplifica, în același timp, activitatea instituțiilor publice, va crește consumul, va crește încrederea în instituțiile statului și, cel mai important, românii nu vor mai fi umiliți așteptând la cozi interminabile. Impactul eliminării celor 102 de taxe nefiscale este sub 0,1%.

Potrivit președintelui PSD Timiș, Sorin Grindeanu, social-democrații au realizat o serie de studii și analize complexe care au condus la concluzia că eliminarea celor peste 100 de taxe era necesară. Liderul PSD a dat garanții că partidul său va respinge orice încercare a actualului guvern de a reintroduce unele taxe.

“Demersul nostru vine în sprijinul oamenilor și nu înțeleg de ce reprezentanții guvernului tehnocrat sunt atât de deranjați. Probabil că domnul Cioloș se simte inconfortabil în dublul rol pe care îl joacă, acela de tehnocrat și, în același timp, de preferat al unor partide politice, dar interesul cetățeanului român nu e negociabil pentru noi. PSD a venit cu un proiect care a fost votat atât de Senat, cât și de Camera Deputaților. Românii trebuie să redescopere democrația și forța votului liber exprimat în Parlament. Prin opoziția față de acest proiect, care elimină 102 taxe, actualul guvern demonstrează că are o agendă ascunsă față de români”, a afirmat președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu.

Publicat la comanda PSD Timis. Publicat de SC.TOTALVEST MEDIA SRL. Cod mandatar financiar: 11160007.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare