Transfer aeroport
15.4 C
Timișoara
25-feb.- 2020
Transfer aeroport

(P) Sorin Grindeanu: interesul cetățeanului român nu e negociabil pentru PSD

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde vurmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

Partidul Social Democrat a obținut, zilele acestea, un mare succes în Parlament, prin adoptarea proiectului de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale.

Practic, demersul PSD aduce beneficii tuturor cetățenilor și elimină o serie de nedreptăți și prevederi nesustenabile care îi afectau pe toți contribuabilii. De asemenea, se reduce substanțial timpul petrecut de oameni în fața ghișeelor, se va reduce suma totală a plăților pentru taxele nefiscale, taxele eliminate reprezentând 80% din cheltuielile totale anuale făcute cu plata taxelor nefiscale de către cei care trebuie să le plătească, se va simplifica, în același timp, activitatea instituțiilor publice, va crește consumul, va crește încrederea în instituțiile statului și, cel mai important, românii nu vor mai fi umiliți așteptând la cozi interminabile. Impactul eliminării celor 102 de taxe nefiscale este sub 0,1%.

Potrivit președintelui PSD Timiș, Sorin Grindeanu, social-democrații au realizat o serie de studii și analize complexe care au condus la concluzia că eliminarea celor peste 100 de taxe era necesară. Liderul PSD a dat garanții că partidul său va respinge orice încercare a actualului guvern de a reintroduce unele taxe.

“Demersul nostru vine în sprijinul oamenilor și nu înțeleg de ce reprezentanții guvernului tehnocrat sunt atât de deranjați. Probabil că domnul Cioloș se simte inconfortabil în dublul rol pe care îl joacă, acela de tehnocrat și, în același timp, de preferat al unor partide politice, dar interesul cetățeanului român nu e negociabil pentru noi. PSD a venit cu un proiect care a fost votat atât de Senat, cât și de Camera Deputaților. Românii trebuie să redescopere democrația și forța votului liber exprimat în Parlament. Prin opoziția față de acest proiect, care elimină 102 taxe, actualul guvern demonstrează că are o agendă ascunsă față de români”, a afirmat președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu.

Publicat la comanda PSD Timis. Publicat de SC.TOTALVEST MEDIA SRL. Cod mandatar financiar: 11160007.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,691FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

EDIFICII EMBLEMATICE – PALATUL CULTURII DIN TIMISOARA

Prima atestare a Teatrului din Timişoara a fost în anul 1753. Între anii 1761-1874 reprezentaţile teatrale se ţineau în...