Transfer aeroport
12.3 C
Timișoara
24-feb.- 2020
Transfer aeroport

PSD Timiș sare în apărarea senatorului Ilie Sârbu: senatorul Șerban Nicolae dorește notorietate

Articole Populare

România nu mai are două șosele spectaculoase! A fost inaugurat TransRarăul- a treia minune ”asfaltată” a țării VIDEO

Transrarăul este șoseaua din munţii Moldovei, care face legătura dntre Valea Bistriţei, de la Chiril şi Valea Moldovei, la...

VIDEO! Timişoara, invadată de ţepari care se dau reprezentanţi Enel. Vezi cum actioneaza

Atenţie mare cui deschideţi uşa şi ce acte semnaţi! Mai mulţi locuitori din Cartierul Plopi din Timişoara s-au trezit...

Incident grav la Timișoara, țiganii fac legea cu pistolul. Polițiștii Secției 2 au mușamalizat incidentul

Incident grav, la o spălătorie din oraș, situată la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Eroilor. Atât un...
Voceahttps://www.voceatimisului.ro/
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro
- Advertisement -

Social-democrații din județul Timiș s-au supărat extrem de tare după ce au văzut scrisoarea deschisă pulicată ieri de senatorul Șerban Nicolae, prin intermediul căreia acesta cerea excluderea din PSD a senatorului de Timiș, Ilie Sârbu, dar și a ministrului Ioan Rus.

”Organizația Judeţeană Timiș a Partidului Social Democrat a luat act cu dezamagire de afirmațiile domnului Șerban Nicolae, care a lansat public, acum într-un moment delicat pentru partid, o serie de acuze ce nu au nicio legătură cu realitatea și nici măcar cu istoria recentă a PSD.

Așa numitul „Grup de la Cluj” din PSD nu a fost niciodată o mișcare paralelă cu partidul nostru, ci a fost expresia unei nevoi interne după eșecul de la alegerile prezidențiale din 2004. Considerăm că momentul în care Ioan Rus, Ilie Sârbu, Vasile Dâncu și alți social-democrați din țară (nu neapărat din Ardeal și Banat) au decis să lanseze public idea reformei ce se impunea în PSD a fost bine ales, iar rezultatele s-au văzut. A fost, de fapt, singurul curent reformist care a existat vreodată în acest partid. PSD a ieșit întărit din acest proces, iar faptul că de un deceniu suntem cel mai mare și important partid al țării confirmă acest fapt.

Referitor la domnul senator Ilie Sârbu, considerăm total incorecte afirmațiile domnului Șerban Nicolae, care nu e la prima ieșire de acest gen. Considerăm că etapa răfuielilor interne prin intermediul presei a trecut de multă vreme şi tocmai de aceea nu vrem să răspundem provocării domnului Nicolae.

Precizăm doar că senatorul Ilie Sârbu a fost președinte al Organizației Timiș a PSD în cea mai dificilă perioadă de opoziție și tranziție, perioadă în care domnul Șerban Nicolae și alți câţiva colegi încercau să destabilizeze partidul și propuneau ruperea PSD. Domnul senator Sârbu a contribuit masiv, împreună cu noi cei de aici, la schimbarea percepției publice a electoratului timișean față de social-democrație. Proiectul de comunicare publică lansat și susținut de domnul Sârbu a avut efecte pozitive în timp, la nivel regional și național, și tocmai de aceea PSD a devenit cel mai puternic partid și în județul Timiș. Domnul Sârbu este unul dintre parlamentarii de Timiș care s-a implicat total în susținerea unor proiecte administrative importante derulate în localitățile care compun colegiul senatorial.

Nu e cazul să aducem multe argumente în scris în favoarea domnului Ilie Sârbu, care reprezintă de ani buni partidul în toate confruntările mediatice, și nu numai, și a cărui contribuție la succesul Uniunii Social Liberale din 2012 este de notorietate națională. Notorietate pe care probabil și-o dorește și domnul senator Șerban Nicolae, dar pe care ar putea să și-o construiască altfel, nu lansând comunicate și scrisori deschise, prin care să îşi atace colegii” se arată într-un document trimis redacției noastre de către reprezentanții PSD Timiș.

- Advertisement -
- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,697FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Copacul Breslelor, file din poveşti

O simplă plimbare într-o zi însorită pe străzile oraşului de pe Bega se poate transforma, cu puţină imaginaţie, într-o...