Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Naționala de fotbal – încă un rezultat excelent, dar ”amical”. România 2-0 Danemarca VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Meciul de la București nu s-a bucurat de un secces deosebit, în tribunele Areei Naționale luând loc doar 10.000 de suporteri, după ce la partida din urmă cu doar câteva zile, pe același stadion, 30.000 de oameni au asistat la partida, oficială de această dată, dintre România și Irlanda de Nord.

Partida a început cu oaspeții în ofensivă, însă după circa zece minute de la fluierul de start s-a echilibrat jocul, România reușind chiar să înscrie un gol prin intermediul fundașului Paul Papp, însă reușita acestuia a fost anulată de brigada de arbitri pe motiv de fault în atac. Până la pauză, scorul avea să rămână 0-0, însă repriza a doua a fost total diferită.

La ieșirea de la cabine, jucătorii antrenați de Anghel Iordănescu și-au intrat în ”rol”, iar la doar opt minute de la reluarea jocului, atacantul Stelei, Claudiu Keșeru, înscria pentru 1-0 după o pasă excelentă dată de Chipciu. În minutul 58, Raț, aflat la prezența 101 în tricoul naționalei, îi pasează ecelent aceluiași Keșeru, care șutează perfect, în vinclu, de la 20 de metri și majorează diferența, 2-0. Scorul avea să rămână același până la final, chiar dacă cele două echipe au mai avut câteva ocazii.

Cu ocazia acestei partide, mijlocaşul Eric Bicfalvi a debutat la naţionala României. În poartă a stat pe parcursul întregului meci fostul portar de la Poli Timișoara, Costel Pantilimon, în timp ce un alt fost component al Politehnicii, Srdjan Luchin, a fost introdus în teren în minutul 80. Acesta a fost ultimul meci al naţionalei României în acest an.

[responsive_youtube

România: Pantilimon, Papp (min.80- Luchin), Chiricheş (min.70- Moţi), Gardoş, Raţ, Hoban, Prepeliţă (min.84- Pintilii), Enache (min.46- Ad. Popa), Maxim (min.64- Bicfalvi), Sânmărtean (min.46- Chipciu), Keşeru. Selecţioner: Anghel Iordănescu.

Danemarca: S. Andersen, Jacobsen, Kjaer (min.46- Vestergaard), Bjelland, Boilesen (min.79- S. Poulsen), Christiansen (min.46- Bech), Jorgensen (min.70- Hansen), Thomsen, Vibe (min.73- Y. Poulsen), Bendtner, L. Andersen (min.28- Wurtz). Selecţioner: Morten Olsen.

Foto:euronews.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare