ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișoreanul Torje, pasă de gol la meciul care urcă ”naționala” pe primul loc în grupă. România 2-0 Irlanda de Nord

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Redebutul lui Anghel Iordănescu pe banca tehnică a selecționatei României de fotbal a fost cu succes și încă unul de renume. Alături de ”Tata Puiu”, pe banca tehnică au debutat și secunzii Viorel Moldovan, Daniel Isăilă şi Ionuţ Badea.

Înaintea de primul fluier al centralului, căpitanul echipei naţionale, Răzvan Raţ, a fost premiat de UEFA după ce a ajuns la 100 de meciuri pentru echipa națională. Partida s-a disputat în fața a aproximativ 30.000 de spectatori plătitori de bilet, suporterii suspinând prima dată la mingea expediată de Chipciu în bara porții irlandezilor, însă, în ciuda ocaziilor tabela de marcaj a rămas ”intactă” până la pauză, 0-0.

Repriza secundă a coincis cu redeschiderea războiului dintre suporteri și Federația română de Fotbal, fanii afișând bannere cu textul ”FRF = MAFIA”, deși, teoretic, accesul pe stadion cu bannere a fost interzis la acest meci. În minutul 72, jandarmii au intervenit în peluza sud a stadionului, acolo unde se afla o facțiune a galeriei României, folosind gaze lacrimogene pentru dispersarea fanilor. Scorul a fost deschis două minute mai târziu, în minutul 74, când, Raţ a centrat de pe partea stângă, Torje deviază spre centrul careului mare de unde Papp (foto, în dreapta) înscrie cu un şut de la nouă metri în dreapta lui Carroll, goalkeeper-ul nord-irlandez. Majorarea scorului și stabilirea celi final avea să se producă după numai cinci minute, datorită aceluiași Papp, care a reluat senzațional din apropierea porții adverse o centrare venită de la Sânmărtean.

Partida cu Irlanda de Nord a ultimul meci oficial pentru România în acest an, „tricolorii” urmând să mai dispute, marţi, 18 noiembrie 2014, o partidă amicală împotriva selecționatei din Danemarca.

România: Tătăruşanu, Papp, Chiricheş, Grigore, Raţ, Pintilii, Sânmărtean, Torje (min.80- Hoban), Chipciu, Tănase (min.56- Maxim), Stancu (min.46- Keşeru). Antrenor: Anghel Iordănescu.

Irlanda de Nord: Carroll, McLaughlin, McAuley, Hughes, McGivern, McGinn (min.63- Clingan), Norwood, Baird, Evans (min.79- McKay), Brunt, Lafferty. Antrenor: Michael O’Neill.

Clasamentul Grupei F arată astfel:

1. Romania: 4 meciuri – 10 puncte
2. Irlanda de Nord: 4 – 9 p
3. Ungaria: 4 – 7 p
4. Finlanda: 4 – 4 p
5. Insulele Feroe: 4 – 3 p
6. Grecia: 4 – 1 p

Foto:uefa.com

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore