Amicalele continuă, Poli rezistă. Vulturii Lugoj 1-2 ACS Poli Timişoara

0
1860

poza.phpClubul de fotbal ACS Poli Timişoara continuă seria jocurilor de pregătire în vederea abordării returului ligii secunde de fotbal, la finalul căruia băieţii lui Velcea au ca obiectiv promovarea. În acest scop, miercuri, Poli a făcut o deplasare la Lugoj, acolo unde alb-negrii au întâlnit Vulturii din localitate, pe care i-au învins cu scorul de 2-1 prin golurile lui Nanu şi a lui Bărbuţ.

La cum ne-a obişnuit Poli, în ultimul an, o înfrângere ar însemna aproape un dezastru am putea spune dacă am ţine cont de faptul că echipa, sub comanda lui Velcea nu a mai pierdut din aprilie 2012, adică de aprope un an, ultima înfrângere administrată bănăţenilor fiind produsă de Luceafărul Oradea, pe 28 aprilie 2012, în etapa a 24-a a campionatului trecut.

Poli Timişoara îşi continuă şirul rezultatelor pozitive început după partida de atunci, bifând o nouă victorie, chiar dacă e vorba despre un meci amical, de data aceasta pe terenul celor de la Vulturii Lugoj, grupare din eşalonul terţ al fotbalului românesc. Elevii lui Vali Velcea au câştigat cu 2-1, într-un joc în care ”principalul” alb-negrilor a folosit din nou o formulă cu foarte mulţi jucători tineri, inclusiv juniori.

Golurile timişorenilor au fost marcate de Nanu (minutul 53) şi Bărbuţ (minutul 78), în timp ce amfitrionii au punctat prin Stoica (minutul 81).

Pentru Poli, primul „11” a fost compus din: Pap, Redjepi, Miculescu, Bocşan, Todorov, Goge, Artean, Trandu, Nanu, Boştină, Enciu. După pauză au intrat Kirev, Szekely, Dobricean şi Bărbuţ.

La finalul acestei săptămâni, suporterii alb-negrilor sunt aşteptaţi să-şi vadă echipa favorită la lucru. Echipa bănăţeană va evolua în două partide amicale ce se vor desfăşura sâmbătă, 16 februarie 2013. Prima partidă are loc cu începere de la ora 11:00,  pe terenul ”Guban” (lângă Baza Ştiinţa II), iar cea de-a doua, de la ora 15:00, pe terenul I din complexul ”Dan Păltinişanu”, cu gruparea sârbă FK Banat Zrenjanin.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.