ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Şi jucătorii de la Poli vor stadionul plin cu Dinamo. Alex Popovici: Lumea să simtă importanţa acestei partide

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După aflarea adversarului din prima etapă a Ligii I, după revenirea pe prima scenă fotbalistica a ţării, cei de la Poli îşi doresc să reînvie derby-urile de altă dată împotriva celor de la Dinamo Bucureşti. Nici aripa dreaptă a echipei lui Velcea nu pare înspăimântat de această partidă, el dorindu-şi ca echipa sa să câştige partida în faţa unei arene pline.

La aflarea programului Ligii I, după revenirea în această competiţie, cei de la Poli Timişoara încep să spere într-un stadion plin, asemenea managerului sportiv al clubului bănăţean, după ce timp de doi ani pentrecuţi în „B”, tribunele arenei Dan Păltinişanu au fost mai mult goale.

La aflarea primului adversar, Alexandru Popovici, revenit pe Bega după un an de „exil” a declarat că -şi doreşte ca meciul cu Dinamo Bucureşti să se joace cu stadionul plin. „Ce poate fi mai frumos decât ca la revenirea Timişoarei în prima ligă să evoluăm, chiar în prima etapă, contra celor de la Dinamo? Sper ca lumea să simtă importanţa acestei partide şi să evoluăm cu stadionul plin!” a spus atacantul.

Ţintarul Ligii I pare a fi şi uşor şi greu, din punctul de vedere al fotbalistului, întrucât dacă vor trece cu bine de primele două runde al sezonului, acomodându-se cu adversarii, ulterior competiţia internă va fi, probabil, mai facilă.

„În ceea ce priveşte programul, nu cred că este foarte uşor, deoarece în Liga I toate meciurile sunt dificile, indiferent de adversar. Ne va fi mult mai uşor dacă vom trece cu bine de primele două runde, când vom întâlni echipe foarte puternice!” a mai adăugat Popovici.

Poli joacă în primele două meciuri la revenire în primul eşalon fotbalistic al ţării, contra celor de la Dinamo Bucureşti acasă şi în deplasarea de la Cluj, contra celor de la CFR. Vezi programul complet al viitorului sezon de Liga I AICI.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore