Taifun Racing susţine sportul de performanţă, iar aste se vede în deciziile pe care echipa timişoreană le ia în 2013. Din dorinţa de a susţine sportivii care doresc să facă performanţă, echipa pentru care concurează şi campionul Cătălin Cazacu oferă, tuturor celor interesaţi, licenţă gratuită pentru sezonul 2013 indiferent de ramura sportivă la care participă.

„Am luat aceasta hotărâre pentru a atrage alături de noi cât mai mulţi practicanţi ai acestui sport şi ai direcţiona spre competiţile oficiale. Sperăm ca această decizie să fie prima dintr-un număr mai mare de oferte pe care le vom face sportivilor care se înscriu în echipa noastră. Totodată această decizie doreşte să motiveze Comisia de Viteză a federaţiei de specialitate pentru a decide organizarea etapelor Campionatului Naţional exclusiv pe circuite la un nivel de competitivitate şi siguranţă cât mai ridicate. În limita posibilităţilor o să susţinem şi licenţierea sportivilor care doresc să participe în competiţii gen cupe sau campionate mondiale recunoscute de Federaţia Internaţională de Motociclism. Nu în ultimul rând, aţa cum am făcut-o an de an, vom fi în continuare lângă cei care decid să facă trecerea spre conducerea motocicletelor de pe stradă pe circuite” a declarat managerul echipei Taifun Racing – Cosmin Costescu.

Campionul Naţional, Cătălin Cazacu, îşi doreşte o echipă cât mai mare şi mai competitivă. „Sper ca iniţiativa noastră să fie apreciată şi cât mai multe persoane să îi dea curs, astfel, împreună cu mine să fie mai mulţi sportivi la startul etapelor la care o să particip” a completat Cazacu, care în 2012 a obţinut titlul de Campion Naţional şi pe cel de câştigător a cupei ROSBK.

Calendarul competiţional pe care echipa Taifun Racing îl propune pentru sezonul 2013 include:
– Campionatul Mondial „World Superbike – WSBK” (participarea la unele etape);
– Cupa românească „Romanian Superbike – ROSBK”;
– Campionatul Naţional „CNI”, etapele organizate pe circuite omologate;
– Campionatul Europei Centrale „Alpe Adria” (participarea la unele etape);
– Campionatul Est European „CEE” (participarea la etapele organizate pe circuite).