Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriConsiliul Judeţean Timiş îşi bate joc de suporterii care vin pe stadionul...

Consiliul Judeţean Timiş îşi bate joc de suporterii care vin pe stadionul Dan Păltinişanu, pe banii lor

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Situaţie penibilă pe arena Dan Păltinişanu din Timişoara, la meciul de sâmbătă seară dintre Poli şi Săgeata Năvodari.

Pe lângă faptul că puţinii spectatori care dau bani pe bilet vin să vadă orice altceva numai nu fotbal, aceştia sunt „lăsaţi în voia sorţii” pe de-o parte de legislaţia idioată, care nu permite omului de pe stadion să meargă cu un PET cu suc sau apă ca nu cumva să-i dea vreo două la vreun arbitru după cap, iar de cealaltă parte de autorităţile judeţene, mai exact Consiliul Judeţean Timiş.

De ce de consiliu? Simplu. Pentru că au semnat un contract defectuos cu o societate comercială care comercializează suc şi apă minerală. Pe lângă faptul că firma vinde sucul şi apa mai scump şi decât în incinta aeroportului (deşi nu are logică), costul unui pahar fiind de 5 lei, aceasta îşi permite să deplaseze la stadion doar câţiva angajaţi care să servească spectatorii. Treacă-meargă că stai la coadă, ca-n vremuri demult apuse (sau nu) parcă mai merge, dar când deschid aceste „tonete” doar pe o parte a stadionului, iar pe cealaltă parte nu te oboseşti să vinzi nimic, asta în condiţiile în care porţile dintre tribune şi peluze sunt închise, e cam nasol pentru fanii „însetaţi”.

„Mulţumim clubului Poli Timişoara, noi spectatorii, care dăm 15 lei pe bilete stând la coadă la cele două caserii de bilete minute în şir pentru a vedea… mai puţin fotbal, pentru contractul <<extraordinar>> de bine pus la punct şi încheiat cu firma care comercializează băuturi răcoritoare pe stadion. Aceasta a decis să deschidă doar un chioşc la tribuna 1, în timp ce noi, cei de la peluze şi tribuna 2 putem răbda de sete ca şi cum am plăti mai puţin pe bilete, sau chiar am fi noi platiţi să venim aici, în frig… Desigur putem bea apă de la fântana care nu funcţioneaza! Multumim clubului, administraţiei şi în final lui Robu” a comentat aseară un suporter.
Un altul, care a constatat că fântânile funcţionează a spus că „nu cred că surâde cuiva să consume apă la temperatura aceea. Iar la peluza sud era deschisă poarta, pentru ca setoşii să se deplaseze până la tribuna 1. Doar noi, fraierii care am dat 15 lei pe un bilet si nu am mers la tribuna 1 am fost obligaţi să răbdam de sete” a spus acesta revoltat.

Aşadar, penibilul continuă… nu mai pomenim de faptul că fotbaliştii de la Poli, neincluşi în lotul pentru meciul de aseară, au fost fost ţinuţi pe la porţi minute în şir, pentru că Poliţia Locală – cea care se ocupă de accesul spectatorilor în incinta arenei, nu i-a recunoscut…

Şi-atunci să mai spui „de bine” despre instituţiile statului…

punct vanzare suc si apa stadion poli

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare