Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La mulţi ani, Jon Bon Jovi. Renumitul artist a ajuns la vârsta de 52 de ani

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Jon Bon Jovi, pe numele său John Francis Bongiovi Jr., s-a născut pe 2 martie 1962 la New Jersey. Este un actor, cântăreț, chitarist și compozitor american, lider și vocalist al formației Bon Jovi, cunoscut la nivel mondial.

Acesta a descoperit tainele dintre corzile chitarii la fragedă vârstă de 13 ani, tot atunci punând bazele şi primei sale trupe, Raze. Lucra ca şi om de serviciu la studioul vărului său, iar în pauze reuşea să ingresitreze piese. Ulterior, Jon a format legendara trupă Bon Jovi, alături de Richie Sambora, David Bryan, Tico Torres şi Alec John Such. Aceştia şi-a pus amprenta asupra muzicii rock, fiind autorii unor piese internaţional, precum: „It’s My Life”, „Always”, „You Give Love a Bad Name”, „Bed of Roses” sau „Livin’ on a Prayer”.

„Banii nu sunt importanţi în viaţa mea. În copilărie n-am avut niciodată bani. În anii de debut, când m-am apucat de muzică n-am făcut altceva. Ceea ce m-a ajutat să continui a fost mândria: cântam propriile piese. Nici primele două single-uri nu mi-au adus bani. Acest lucru a început undeva la al treilea când, din senin, aveam atât de mulţi, ceea ce nu i-a mai făcut importanţi, mai apoi”, declara artistul într-un interviu.

În ceea ce priveşte cinematografia, a avut roluri în filme precum Young Guns II, Moonlight And Valentino, Little City, Homegrown sau Pay It Forward. A fost ales de revista People (SUA) între primii 50 cei mai frumoşi oameni din lume în 1996, iar în noiembrie 2000 aceeaşi revistă l-a desemnat cel mai sexy star rock.  De asemenea, este acționar majoritar al Philadelphia Soul (echipa care joacă în Arena Football League).

Astăzi, artistul impliniste vârsta de 52 de ani şi continuă să uimească scena muzicală internaţională cu dinamicele sale concerte.

sursa foto:infomusic.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare