ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Rămas fără obiective la care să taie panglici de ziua lui, Robu spune că inaugurările cu fast au fost „coincidenţe”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

S-au scurs cinci ani de când este primar al Timişoarei, iar inaugurările cu fast ţinute chiar de ziua lui au devenit una din mărcile primarului Nicolae Robu. În 2016 vaporaşele care încă nu pot circula legal pe Bega erau inaugurate de primar cu şampanie, alai de liberali şi angajaţi din primărie, dar şi cu mai multe plimbări pe Bega. Pe atunci, Robu anunţa că achiziţionarea vaporaşelor este încă una din realizările măreţe ale administraţiei pe care o conduce. Nici în 2015 inaugurarea pasajului Michelangelo nu trecea neobservată. Din elementele care au captat atenţia jurnaliştilor, dar şi pe cea a cetăţenilor Timişoare nu au lipsit un concert de muzică simfonică şi o mare de liberali care s-au înghesuit la poze cu primarul Robu, asta cu toate că nu aveau nicio contribuţie la realizarea proiectului. Angajaţii primăriei au fost uitaţi din schemă.

Despre planurile pentru aniversarea din acest an, Robu declara ieri că „Nu are nicio legătură ce se întâmplă astăzi cu ziua mea. Ziua mea este în 28 mai, nu este în 26 mai. Fac astăzi chef pentru colegii din primărie şi alţi câţiva invitaţi, dar cu colegii de partid voi face cinste duminică, în 28. Atunci voi sărbători ziua mea cu un număr de colegi de partid, şi evident că asta înseamnă cu Biroul Politic Judeţean şi cu colegii primari. Dar ce se întâmplă astăzi nu are nicio legătură cu ziua mea, că nu are nimeni voie îşi bată joc până şi de ziua partidului, spunând că ceea ce noi facem cu bună-credinţă de ziua partidului nu ar fi dedicat partidului. Este dedicat partidului tot ce facem astăzi cum a fost dedicat partidului tot ce am făcut miercuri. De ziua mea? Nu știu să fie vreo coincidență cum a fost anii trecuți, dar dacă ar fi fost vreo coincidență am fi inaugurat. Nu e prea târziu”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore