Accident-Punctele-Cardinale10

Au venit în România, însă, nu vor uita niciodată păţania de care au avut parte. Vorbim despre doi cetăţeni danezi, soţ şi soţie, care astăzi, au provocat un accident de circulaţie, în zona Bastion.

Danezul care se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen Lupo nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Volkswagen Golf care circula în sens, înspre Take Ionescu. Impactul a fost atât de puternic încât Golful a ricoșat într-un autoturism marca Audi. Soţia danezului a avut nevoie de îngrijiri medicale. La faţa locului au sosit pompierii şi un echipaj de la descarcerare. Femeia a fost scoasă din maşină şi transportată la spital, după ce i s-a pus un guler la gât. Anunţată de accidentul cu victime, Poliţia Rutieră din Timişoara le-a transmis celor implicaţi să vină la sediu, deşi ar fi trebuit să vină la faţa locului pentru constatări. Oamenii legii au ajuns totuşi la faţa locului, cu întârziere.

„Am făcut sensul legal, normal, el trebuia să acorde prioritate şi nu a acordat. M-a luat în plin, m-a aruncat în dânsul. Sunt absolut nevinovat. Eu acum am vrut să mă duc până la Ianova, e destul că m-a rezolvat”, a declarat şoferul Golfului. Detalii legate de accident puteţi vedea în videoclipul de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here