AcasăStiriAdministratiePrimarul Robu, OPTIMIST cu privire la şantierul de la Popa Şapcă. ...

Primarul Robu, OPTIMIST cu privire la şantierul de la Popa Şapcă. De ce s-a enervat pe cei care au cerut oprirea lucrărilor

Graficul lucrărilor de pe strada Popa Şapcă a fost decalat cu cel puţin o lună de zile. Asta după ce şantierul a fost închis pentru cercetări arheologice, la cererea unui angajat al Muzeului Banatului, care a făcut plângere la poliţie împotriva celor care execută intervenţiile din zonă, acuzându-i că nu păstrează vestigiile în condiţiile adecvate.

„Avem contract de cercetare arheologică cu ținta obținerii descărcării arheologice într-o lună de zile și apoi vom vedea cum vom putea să intrăm în forță pe strada Popa Șapcă. Eu consider că nu s-a justificat oprirea lucrărilor pe toată lățime străzii, pentru că după părerea mea de nespecialist doar aproape de ziduri se va face cercetarea, dar, în fine, nu vreau să creez tensiuni. O lună de zile se va face cercetarea, contează, dar nu o fi sfârșitul lumii că întârziem cu această lună. De ce am fost atât de iritat când am văzut că apare perspectiva unor întârzieri de ordinul lunilor? Eu nu aș vrea să ne prindă iarna cu lucrarea nefinalizată, nu pentru că o lună sau două luni contează atât de mult. Dar pot conta enorm pentru că datorită lor este posibil să vină iarna, să nu apucăm să terminăm până la venirea iernii și atunci întârzierea ajunge să fie de jumătate de an. (…) În perioada următoare lărgim la trei benzi strada Martin Luther, dar ea nu va aduce nimic spectaculos. Vom vedea ce putem face, nu avem cum să venim cu minuni într-un timp foarte scurt, vom vedea cum decurg lucrurile şi vom lua cele mai bune măsuri care pot fi luate„, a declarat primarul Nicolae Robu, la finele acestei săptămâni.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente