AcasăStiriSocialPolițiștilor nu le-a venit să creadă! Minor de 13 ani, depistat la...

Polițiștilor nu le-a venit să creadă! Minor de 13 ani, depistat la volanul unui autoturism

La data de 18 iunie, poliţiştii Secţiei 7 Rurale Lugoj au oprit pentru control un autoturism care circula pe Drumul Comunal 134. Nu mică le-a fost mirarea când au constata că la volanul mașinii se afla un copil de 13 ani, din Lugoj. Alături de băiat se afla și tatăl său. Fiind audiat, bărbatul de 50 de ani a declarat că i-a încredinţat autoturismul fiului său la insistenţele acestuia.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule şi încredinţarea vehiculului unei persoane despre care se ştie că nu are dreptul de a-l conduce.

 

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente