Șeful de la Crima Organizată din Timișoara, comportament de INTERLOP. Motivul pentru care s-a luat la bătaie pe o terasă, mort de beat

- Advertisement -

Conduce Crima Organizată din Timișoara, însă, se poartă mai rău ca interlopii. Vorbim despre Mugurel Laviniu Poinar, șeful structurii, care, ieri, s-a încins la o bătaie desprinsă parcă din filme.

Poliţistul a ieşit la băut la o terasă din spatele Stadionului 1 Mai cu prietenul său Vasile Sas, administratorul unei companii de curierat, şi cu două tinere. Cei doi s-au luat la bătaie, fiind extrem de beţi, spun sursele noastre. Motivul?

Cele două tinere care îi însoțeau. După ce Vasile Sas a spart un pahar şi l-a lovit în faţă pe Poinar, acesta i-ar fi băgat lui Sas o sticlă în mână. Șeful de la Crimă Organizată a ajuns şi la spital, acolo unde a primit îngrijiri medicale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat pentru Vocea Timişului că „în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. IGPR a dispus demararea unei anchete interne”.

Vasile Sas a mai fost reclamat la poliţie de un angajat al companiei de curierat pe care o manageriază, după ce l-ar fi luat la bătaie pe omul care venise să îşi depună demisia.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare