Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

“Pariul” lui Arafat! O femeie a fost ruptă-n bătaie cu un scaun și doi polițiști au fost agresați, într-o sală de jocuri de noroc

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °
Nu mai e un secret pentru nimeni că Timișoara a intrat în carantină, odată cu ziua de 8 martie, pentru următoarele două săptămâni. Minim!
Așa cum nu mai reprezintă nicio noutate pentru bănățeni faptul că sălile de sport, restaurantele, terasele, teatrele, școlile, nunțile, botezurile sunt închise sau interzise ca activitate, în lock-down.

Interzisă este și activitatea operatorilor economici, care sunt licențiați în activitatea jocurilor de noroc, ”cu excepția celor care comercializează bilete de tip loto, pariuri și lozuri”. Așa scrie în ordinul 6578 din data de 6 martie 2021, semnat de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat dr. Raed Arafat.

Așa că nu e de mirare că agențiile de pariuri sportive din Timișoara au explodat de bucurie. Inițial, decizia lui Arafat a creat confuzie în rândul operatorilor licențiați în activitățile de jocuri de noroc, crezându-se că e vorba despre o greșeală dar când s-au lămurit că e un ”dar” ceresc, au rupt în două grupurile interne de comunicare și, plini de emoție, au făcut anunțul:

Bună dragilor. Într-adevăr, este incredibil că, în această perioadă, facem acest pas, însă domnul Arafat a dat o ordonanță pentru județul Timiș prin care ne comunică că avem voie să deschidem agențiile de pariuri sportive dar fără activitatea de slot-uri. Așadar, V.I și K.I vă vor atașa planificările sau vă vor comunica, pe grup, cine trebuie să se prezinte mâine la muncă. Programul agențiilor este 09.00-21.00. Rugămintea este să vă prezentați mâine la agenții, în jur de 08.00 pentru a aduce agențiile, pe cât posibil, la normal. Abia aștept să ne revedem, Și sper să nu se mai închidă niciodată! Pentru mine a fost o Super Veste. Îmi doresc la fel să fie și pentru voi”.

Este cât se poate de evident că decizia secretarului de stat Raed Arafat are o singură conotație: una economică! Și asta pentru că este cunoscut faptul că agențiile de pariuri sportive, adică agenții economici licențiați în jocuri de noroc, sunt ”accizați” la sânge de către Ministerul de Finanțe.

Iar statul, probabil, are nevoie de venituri la buget! Că decizia doctorului Arafat nu are nicio logică în lupta anti-Covid, asta e cu totul o altă poveste! Până la urmă, virusul circulă și în agențiile de pariuri sportive, că nu e doar unul cult, care să zburde numai prin teatre sau școli și n-o fi nici vreunul gurmand, că să colcăie doar prin restaurant sau pe la terasele în aer liber ale HORECA. Cu atât mai puțin un Covid care să se pregătească de triatlon drept pentru care să stea, toată ziua, prin sălile de sport.

Ca să înțeleagă și dr. Raed Araft, secretar de stat în Ministerul Sănătății și șef suprem al Departamentului pentru Situații de Urgență, care sunt riscurile ”muncii”, într-o agenție de pariuri sportive, prezentăm mai jos, ÎN EXCLUSIVITATE, câteva minute bune dintr-un ”film artistic” care se petrece într-un spațiu al unui operator economic, licențiat în jocurile de noroc.

Platoul de filmare: Agenția ”Winer” (Anina, Caraș-Severin). Data și ora acțiuni: Duminică, 7 martie 2021, ora 19. Erou principal: un localnic. Victima nr.1: soția, care a venit să-l recupereze. Victima nr. 2: agent al MAI. În roluri secundare: alți localnici.

După cum se poate observa din ”trailer”, valabil chiar și pentru ”domnul Arafat”, minuni se mai întâmplă: Anina este liberă de Covid! E singura explicație pentru care nimeni, dar absolut nimeni, nici măcar angajatul MAI, nu poartă măști de protecție în spații publice închise.

Și protagoniștii o fac la modul cel mai natural, dovadă că sunt obișnuiți cu figurile acoperite! Mai mult decât orice, semn că virusul n-are nicio treabă cu pariurile sportive și că dr. Raed Arafat a făcut bine când a lăsat deschisă portița pentru ”operatorii licențiați”. Asta însemnă să ai gusturi!

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=RomRdwaOJiE]

Urmărește-ne pe Google News

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare