Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoreanul Alexandru Șimicu, DECISIV în victoria lui Raphaell VHB, cu o zi înaintea să împlinească 27 de ani

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Evoluție remarcabilă a timișoreanului Alexandru Șimicu, chiar cu o zi înainte să împlinească vârstă de 27 de ani. Ieri, în partida care a contat pentru etapa a cincea din prima divizie de handbal din Franța, echipa sa și a lui Mihai Popescu, Raphaell VHB, s-a impus cu scorul de 27-23 în deplasarea de la Nantes. Patru goluri a marcat interul născut în capitala Banatului.

Raphaell VHB a condus în permanență, iar Șimicu a fost printre principalii marcatori. Scorul pauzei era deja 13-9, patru goluri în favoarea trupei de pe Coasta de Azur. Procentajul său de reușite s-a ridicat aproape de 50%, având nouă aruncări spre poarta celor de la Nantes.

În momentul de față Saint Raphaell ocupă locul 4, cu 8 puncte, la egalitate cu primele trei clasate, PSG, Montpellier și Cesson-Rennes. În etapa viitoare, trupa din sudul Franței va juca pe teren propriu în fața lui Montpellier.

Foto: Marian Burlacu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare