Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportBCM Danzio, din nou înfrângere la Univ. Goldiș ICIM Arad. Wilson și-a...

BCM Danzio, din nou înfrângere la Univ. Goldiș ICIM Arad. Wilson și-a trecut în cont un „double-double”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

BCM Danzio Timișoara a pierdut, din nou, împotriva celor de la Univ. Goldiș ICIM Arad, în partida disputată ieri pe Mureș, care a contat pentru Liga Națională, după dubla înfrângere din Cupa României. Diferența din final a fost de 30 de puncte, 80-50.

Timișorencele au preluat conducerea doar pentru puțin timp. Gazdele s-au instalat la timonă și nu au mai scăpat avantajul din mână, având un ecart de 8 puncte după primul sfert. La pauza mare meciul era rezolvat deja, scor 45-25. Revenirea de la cabine, și pe fondul unei relaxări în tabăra arădencelor, a fost una mai bună pentru echipa de pe Bega, care a câștigat sfertul al treilea la trei puncte diferență. În ultimele 10 minute Danzio a marcat doar șapte puncte, în vreme ce amfitrioanele și-au trecut în cont alte 20 de puncte, astfel că scorul final a fost 80-50.

Cea mai bună marcatoare a jocului a fost Ried, cu 21 de puncte, șase recuperări și 4 pase decisive. Fosta jucătoare a lui Danzio, Karakasevic, a fost lidera recuperărilor, având nu mai puțin de 15. Wilson, de la echipa vizitatoare, și-a trecut în cont singurul double-double al jocului, terminând cu 18 puncte și 10 recuperări. Mitov a urmat-o la capitolul puncte marcate, cu 10.

Foto: baschetarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare