ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

BCM Danzio, din nou înfrângere la Univ. Goldiș ICIM Arad. Wilson și-a trecut în cont un „double-double”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

BCM Danzio Timișoara a pierdut, din nou, împotriva celor de la Univ. Goldiș ICIM Arad, în partida disputată ieri pe Mureș, care a contat pentru Liga Națională, după dubla înfrângere din Cupa României. Diferența din final a fost de 30 de puncte, 80-50.

Timișorencele au preluat conducerea doar pentru puțin timp. Gazdele s-au instalat la timonă și nu au mai scăpat avantajul din mână, având un ecart de 8 puncte după primul sfert. La pauza mare meciul era rezolvat deja, scor 45-25. Revenirea de la cabine, și pe fondul unei relaxări în tabăra arădencelor, a fost una mai bună pentru echipa de pe Bega, care a câștigat sfertul al treilea la trei puncte diferență. În ultimele 10 minute Danzio a marcat doar șapte puncte, în vreme ce amfitrioanele și-au trecut în cont alte 20 de puncte, astfel că scorul final a fost 80-50.

Cea mai bună marcatoare a jocului a fost Ried, cu 21 de puncte, șase recuperări și 4 pase decisive. Fosta jucătoare a lui Danzio, Karakasevic, a fost lidera recuperărilor, având nu mai puțin de 15. Wilson, de la echipa vizitatoare, și-a trecut în cont singurul double-double al jocului, terminând cu 18 puncte și 10 recuperări. Mitov a urmat-o la capitolul puncte marcate, cu 10.

Foto: baschetarad.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore