„Leii” au surclasat „marinarii”, cum era de aşteptat. BC Timişoara 111-61 Farul Constanţa

0
619

Etapa a XIX-a a Ligii Naţionale de baschet masculin a adus pe la Timişoara, în faţa „Leilor din Banat”, pe Farul Cosntanţa. Parchetul sălii Constantin Jude a fost din nou gazda unui meci memorabil pentru trupa lui Petricevic, care, chiar şi fără aportul câtorva titulari a reşit un rezultat mai mult decât bun, aşteptat de altfel de conducerea tehnică, aşa cum însuşi Dragan Petricevic declara încă de vineri.

Început perfect de meci pentru alb-violeţi. Bănăţenii au reuşit să se impună în primul sfert cu scorul de 26-10, ceea ce l-a îndemnat pe antrenorul acestora să trimită în teren până şi un debutant de numai 17 ani – Vlad Szekely. Sfertul doi a venit ca o continuare a primei părţi, iar scorul devenea „generos” de partea bănăţenilor, 53-24.

Repriza a doua începea de aceeaşi manieră ca şi primu mitan, iar elevii lui Petricevic se distanţau din ce în ce mai mult. Înainte de ultimele 10 minute, scorul indicat de tabela din Sala Constantin Jude indica deja 88-40. Galopul de sănătate avea să aducă cea de-a noua victorie a alb-violeţilor pentru actuala stagiune, iar scorul final, 111-61 îi face din nou să spere la play-off.

Marcatori, din partea alb-violeţilor, au fost: George Toth, cu 24 de puncte, Lee – 23, Vasojevic – 14, Filip – 12, Radulovic – 11, Milencovici – 10, Petrişor – 8, Lăpuşte – 7 şi Jovanovic 2.

Spune-ţi opinia civilizat!